Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İktidarımızda herkes huzuru görecek” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"İktidarımızda herkes huzuru görecek"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, 7 Haziran’daki genel seçimlerde partisinin iktidara geleceğini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, haftasonu Afyonkarahisar merkez ve merkez bağlı köyleri ziyaret etti. Parsak, “7 Haziran’a çok az bir zaman kaldı. Allah’ın izniyle iktidarımızda toplumun her kesimi huzur neymiş, müreffeh bir yaşam, özgür bir hayat neymiş görecektir. Yıllardır çektikleri zulümden kurtularak, lider Türkiye’nin, mutlu Türkiye’nin tadını çıkaracaktır” diye konuştu.
MHP, ŞOFÖRLERİN YANINDA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan ise minibüs duraklarını ziyaret ederek, “Şoför kardeşlerimizin yenilemek için alacağı ticari araçtan vergi alınmayacak. Kamyon, otobüs, dolmuş ve taksi şoförlerine yıpranma payı verilecek yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt verilecek. Şehir içi taşıma sektöründe bulunan esnaf ve sanatkârların elektrikli araç kullanmaları için bir destek programı uygulamaya konulacak. Yetki belgeleriyle ilgili uygulamalar ve ücretler yeniden düzenlenecek. Kamyon ve otobüslere takoğraf takılması uygulamasındaki sorunlar giderilecek. Korsan taşımacılığa fırsat verilmeyecek, denetim etkinleştirilecek” dedi.
ÇETİNKAYA İLÇELERDE
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesinden başlayarak, sırasıyla Arıköy, Karaağaç kuyusu ve Yukarı Yenice köylerini ziyaret etti.
Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, vatandaşların sıkıntıları ve sorunları hakkında bilgiler aldı.
“MHP İKTİDAR OLACAK
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarına çok az bir zaman kaldığını, MHP’nin teşkilatları ve projeleriyle hazır olduğunu bildirdi.
Öte yandan MHP, Emirdağ’da seçim bürosu açtı. Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayları ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu Kurulu Üyeleri ise il merkezinde mahalle ve ev ziyaretlerinde bulunarak 7 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti