Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlerleyen Süreçte Afyon’da Enerji İşbirliğimiz Güçlenerek Sürecek”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’la görüşerek karşılanan doğalgaz talepleri için Yılmaz’a teşekkür etti. Yılmaz, “İlerleyen süreçte enerji alanındaki iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı, MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, merkeze bağlı Işıklar, Değirmenayvalı, Fethibey, Sülün, Nuribey ve Beyyazı Belediye Başkanları ve Belediye Bakşan aday adayları, İhsaniye İlçesine Bağlı Kayıhan ve Döğer Belediye Başkanları, TBMM’de ziyaret ettiler.

TBMM’de yapılan toplantı sonrası MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyet EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret ederek doğalgaz taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı teşekkür ettiler. Milletvekili Taytak, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a, Afyonkarahisar’ımızın merkeze bağlı belde belediye başkanları ve belediye başkan adayları olarak bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Kendilerine, uzun zamandır takibini yaptığımız bölgelerimizdeki doğalgaz taleplerimizin olumlu bir şekilde karşılanması için gösterdikleri çaba ve katkılardan dolayı teşekkürlerimizi ilettik. 2024 yılı içerisinde merkeze bağlı beldelerimizin yanı sıra daha önce iletmiş olduğumuz İhsaniye ilçesine bağlı Döğer ve Kayıhan beldelerimize de doğalgaz verilecektir. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına yapılan bu çalışmalar, geleceğe umutla bakmamıza vesile olacaktır.” EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Doğalgaz hizmetlerinin bölgenizde olumlu bir şekilde karşılanmasına katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İlerleyen süreçte de enerji alanındaki iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti