Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk günkü aşkla haydi Bismillah!

Bu haberin fotoğrafı yok
İlk günkü aşkla haydi Bismillah!

AK Parti bayramlaşması ve milletvekili aday tanıtım toplatısı bayramın 3. günü yapıldı. Toplantıda milletvekilleri ve
milletvekili adayları teşkilatlardan “İlk günkü aşkla haydi Bismillah” düsturuyla hareket etmelerini istedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni ve 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday tanıtımı Kurban Bayramının 3. günü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Bayramlaşma öncesi milletvekili adayları tanıtılırken AK Parti teşiklatlarının yoğun ve coşkulu katılımları dikkat çekti.
AK PARTİ GÜVENİN
KIYMETİNİ BİLİYOR
Toplantı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun beraberinde milletvekili adayları ile birlikte salona girip katılımcıları karanfiller atarak selamlaması ile başladı. Açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. 7 Haziran seçiminden sonra 1 Kasım günü yine çok önemli bir seçim geçerileceğini vurgulayan Yurdunuseven; “Nasıl ki, bundan önceki seçimlerden halkımız teveccühünü AK Partiden yana kullanmış ise bu seçimde de Allah’ın izni ile halkımız yine tercihini partimizden yana kullanacak hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak bîr şekilde bu seçimden de büyük bir başanyla çıkacağımıza inancım sonsuzdur. Şükürler olsun ki; 2002’den bugüne gerçekleşen her seçimde ‘Milletimizin iradesi’ AK Parti’yi işaret etmiştir. AK Parti kadroları olarak bizler de, bu güvenin kıymetini biliyor, göstereceğimiz en küçük zaafiyetin, scdece partimiz değil, ülkemiz ve bölgemizin geleceği açısından telafisi çok güç yaralar açabileceğinin bilincinde hareket etmeye gayret ediyoruz.” dedi.
MAZLUMLARA EL UZATILDI
İbrahim Yurdunuseven, Anadolu’da ‘sessiz devrim’ yapan, 150 yıldır yönetim kademelerinden uzak tutulan milleti iktidarla buluşturan, egemenlerin ve büyük sermayenin iktidarına son verip milletin iktidarını inşa eden bir pati olan AK Parti’nin mensupları olduklarını söyledi. ‘Halka hizmef etmeyi, Hakk’a hizmet’ olarak kabul eden bir anlayışın temsilcileri olduklarını ifade eden Yurdunuseven; “AK Parti hareketinde; Abdülhamid Han’ın dirayeti, Fatih Sultan Mehmet’in kahramanlığı, Osman Gazi’nin basireti vardır. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle; ‘Bu hareket, Ahmet Yesevi’den Mevlana’ya, Hacı Bektaş-ı Veli’den Hacı Bayram-ı Veli’ye, Yunus Emre’den Fuzuli’ye, Ahmedi Hani’den Melaye Ciziri’ye, Nazım Hikmet’ten Necsp Fazıl’a, Mehmet Akif’ten, Sezai Karakoç’a kadar o tatlı pınarlardan kana kana içmiş, o bereketli pınarlardan beslenmiş bir harekettir. AK Parti hükümetleri ve kadroları, tüm politikalarını insan merkezli oluşturmakta ve insanı önceleyen tavırlar geliştirmektedir. Ülkemizde ve bölgemiz de; dini, dili, ırkı ne olursa olsun mazlumlara el uzatmakta, onlarla dayanışmaktadır. Devletimiz gücünü her zaman mazlumun yanına konumlandırmaktadır. Tarihin bize yüklediği misyonun bilincindeyiz. Çok şükür, Allah (CC) bizlere AK Parti’ye hizmet etmeyi, AK Parti’ye de ülkemize hîzmet etmeyi nasip etti.” diye konuştu.
TEK BAŞINA AKARÇAY YETER
AK Parti iktidarlarında Afyonkarahisar ihracatının 6 kat arttığını ifade eden İbrahim Yurdunuseven, eğitim kalitesinin yükselip okul sayısının da iki kat arttığını kaydetti. Dersilk başına düşen öğrenci sayısının daha makul seviyelere geldiğini dile getiren Yurdunuseven; “Beş yıldızlı otel konforunda devlet hcstanelerimiz oldu. Sağlık personeli sayısı 2 kat artmıştır. Hastalarımızın bir kısmının sağlık hizmetleri evlerinde veriliyor. Acil durumlarda hasta nakilleri ambulans helikopterlerle yapılmaktadır. Afyonkarahisar’lı olmasından gurur duyduğumuz, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun şehrimize yaptıgı hizmetleri ise saya saya bitiremeyiz. Bakanımızın hizmetleri sayesinde sulanan arazilerimiz 2 kat arttı. Şehrimizin en küçük köyünde dahi içme suyu sıkıntımız kalmamıştır. Kendi fidanımızı kendimiz üretmeye başladık. Bal ormanlarıyla üretimimizi artırdık. Akarçay projesi bile tek başma şehrimizin sosyal hayatını değiştirmiştir. Tarımsal destek miktarını tam 6 kat artırdık. Artık çiftçimiz daha çok üretiyor ve daha çok kazanıyor.” şeklinde konuştu.
EMANET AK KADROLARIN
VAR OLUŞ SEBEBİ
Kültürel varlıkları ihya ederek, onların yeniden hayata kazandırıldığını belirten Yurdunuseven şu ifadelere yer verdi: “Turizm tesislerimiz hem kalitesiyle ve hem de yatak sayısıyla başka şehirleri kıskandıracak düzeydedir. İktidarımız süresince Afyonkarahisarımıza yaptığımız hizmet 12 milyar TL’ye yaklaşmaktadır. Bu miktar şu anda krizde olan bir çok AB ülkesini krizden çıkartacak büyüklükte bir yatınm demektir. AK Parti sadece kendisine oy verenlere, sadece kendisini sevenlere değil, bu şehirde yaşayan herkese, Türkiye’mizde ki 77 milyona, hatta sınırları aşarak yurt dışındaki Türklere, tüm dost ve mazlumlara, kardeşlerimize ulaşan bir partidir. AK Parti kadroları olarak tarihin bize emaneti bizim var oluş sebebimizdir, bizim şerefimizdir ve ebediyete kadar korunacaktır. Allah bu uğurda gayret sarf etmiş olan, ter dökmüş, emek vermiş olan bütün AK Parti mensuplarına eğer vefat etmişlerse rahmet eylesin ve bu kadroyla geleceğe kararlı ve emin adımlarla yürümeyi bize nasip. Çok önemli bir tanıtım için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Başta Sayın Bakanımız olmak üzere tüm adaylarımıza hayırlı olması temennisi ile devletimiz -milletimiz ve Afyonkarahisanmız için hayırlı hizmetlere imza atmalarını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
“BAKANIMIZIN
DÖNÜŞÜ MEMNUN ETTİ”
Program AK Parti Milletvekili Remziye Sıvacı ve Halil Ürün’ün konuşmalarıyla devam etti. Sıvacı, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dilerken, milletvekili adayları arasına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Eroğlu’nun desteğini sürekli gördüklerini belirten Sıvacı; “1 Kasım seçimleri için yapılan listeye teşkilatımızın canla, başla motivasyonu arttırarak seçime hızlı şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
MİLLET HESABI
SANDIKTA SORACAK
AK Parti Milletvekili Halil Ürün konuşmasına tüm İslam Alemi’nin ve katılımcıların Kurban Bayramını kutladı. Bir genel seçim arifesinde daha Kapalı Spor Salonunda beraber olduklarına dikkat çeken Ürün; “Bu salon nelere tanıklık etti? Sizlerde nelere tanıklık ettiniz? Kurucu Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ‘Nereden nereye geldik?’ Biz bismillah dedik ve başladık. Hedefimiz çok net. Bir bir önceki ve daha önceki seçimlerde olduğu üzere bir hizmet kuruluşuyuz. Hizmet yapabilmemiz için de hükümeti kurmamız lazım. En önemli mevzuat anayasa. Anayasa’nın değişmesi gerekiyor. Lütfen bu konuda bize oy vermeleri için hep beraber seçmene gidelim. Son seçimlerde milletimizin takdirine karşı söyleyecek birşeyimiz yok. Tüm teşkilatlarda olarak tekrar millete gideceğiz. İşte afişte yazdığı üzere, ‘İlk günkü aşkla, aynı samimiyetle’ bir kere daha milletimize müracaat edeceğiz. Çünkü bu millete hükümet kurdurmayanlara hesabı millet ancak sandıkta soracaktır.” dedi.
“1 KASIM’DA DESTAN YAZACAĞIZ
Milletvekili adaylarının konuşmaları öncesi özgeçmişleri okundu. AK Parti 5. sıra Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, Türkiye için, tek bayrak, tek vatan için yola çıktıklarını dile getirdi. AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adaylarının birbirinden özel isimler olduğunu belirten Sağlam; “Bizler hizmet adamıyız. Bu işler çok zor değil. Sadece çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. İnşallah Afyon’un he köşesinde tarih yazacağız, destan yazacağız. Tüm ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimiz de inşallah Allah’ın izni ile destan yazacağız. Zafer bizim olacak.” diye konuştu.
PROGRAM BAYRAMLAŞMA
İLE SONA ERDİ
AK Parti 4. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Koca konuşmasına, AK Parti iktidarı haraketinin 12 yıl önce Afyonkarahisar’dan başladığını hatırlatarak başladı. AK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Hatice Dudu Özkal, 2. sıra Milletvekili Adayı Ali Özkaya ve AK Parti 1. sıra Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu’nun hitapları sonrası program bayramlaşma ile sona erdi. >> Burcu AYDIN’ın haberi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti