Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İş dünyasının sorunlarına birlikte çözüm bulacağız”

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, AFSİAD ziyaretinde iş dünyasının sorunlarına birlikte çözümler üreteceklerini söyledi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (AFSİAD) ziyaret etti. DEVA Partisi heyetini AFSİAD Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ağırladı.
“SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİLERİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARI”
Siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğuna dikkat çeken AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, “Ortak müştereklerimiz, vatan millet bayrak olduğu için AFSİAD olarak siyasi müzakerelerden uzak durmaya çalışıyoruz. Afyonkarahisar olarak güzel projeler üretmeye gayret ediyoruz. Kardeş Sanayici İşadamları dernekleri olarak belirlediğimiz Antalya İşadamları derneği ile sürekli görüş alışverişi içerisindeyiz.”dedi.
“AFSİAD ÖNEMLİ
STK’LARDAN BİRİ”
Türkiye’deki ve Afyonkarahisar’daki yatırımlarının önündeki engellerinin kaldırılması gerektiğini ifade eden Başkan Daylık,“Bu bağlamda AFSİAD’ın ilimiz için önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu biliyoruz. DEVA Partisi’nin Ali Babacan liderliğinde kadro hareketi ile iş dünyasının sorunlarına hep birlikte çözüm önerileri üreteceğiz.” ifadelerine yer verdi.
Ziyarette DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Kocatürk, İl Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler BaşkanıHasan Çatal, İl Sekreteri Basri Kilci, İdari Mali İşler Başkanı Hüseyin Kalaycı, Teşkilat Başkanı Hasan Er hazır bulundu.
Sayın, DEVA Partisi Afyonkarahisar İl yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti