Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşbırakmaz yeniden Afyon Belediye’de – Kocatepe Gazetesi

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye
İşbırakmaz yeniden Afyon Belediye’de

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor, alt yapı atağına geçti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban dönemiyle birlikte yeniden yapılanan ve Belediyespor, basketbol alt yapı takımını kurmak için kolları sıvadı.
Belediyespor Yönetimi bu amaçla alt yapının başına başarılı antrenör Gürkan İşbırakmaz’ı getirdi.  Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Antrenör Gürkan İşbırakmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Çoban ziyarette Belediyespor alt yapılar Antrenörü Gürhan İşbırakmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Gürkan İşbırakmaz ise kendisine verilen bu zor görevi en güzel şekilde yerine getireceğine dikkat çekerek yetenekli çocukların genç yaşta keşfedilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Gürkan İşbırakmaz daha önce Afyon Belediyespor’un başarısı için ter dökmüş ve takımın şuan ki mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’ne taşıyan isimler arasında yer almıştı. Bir süre TBL’de Afyon Belediye’nin başında görev alan İşbırakmaz, şimdi de Alt Yapılar Sorumlusu olarak göreve getirildi.
Keçiler Federasyon Kupası ilk maçına bugün Bursaspor Durmazlar ile karşı karşıya gelecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti