Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İskeleti oluşturmak istiyoruz” – Kocatepe Gazetesi

2015-16 Voleybol sezonunda şampiyon
“İskeleti oluşturmak istiyoruz”

2015-16 Voleybol sezonunda şampiyon olarak Efeler Ligi’ne terfi eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı sezon başladığından bu yana çektiği sıkıntılara rağmen ligde kalma mücadelesini başarılı bir şekilde tamamladı. 2016-17 Voleybol sezonunu değerlendiren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan gelecek sezon hedeflerinden de bahsetti.
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının Play-Out Grubu’nda 3 takımla oynadığı maçların 6’sını da kazandığına dikkat çeken Başkan Aydoğan, “Türkiye’nin voleybolda 12 en iyi takımının yer aldığı Efeler Ligi’nde bu yıl düşmeden lige başarılı bir şekilde tutunduk. Play-Out maçlarında 4 takım aralarında 2’şer maç yaptığı sistemde yer aldık. 6 maç oynadığımız Play-Out Grubu’nda 6 galibiyet alarak Efeler Ligi’nde kaldık. Play-Out Grubu’nda da Beşiktaş, Tokat Belediye Plevne, MSK Urfa ile mücadele ettik. Müsabakalar bittiğinde hedefimize ulaşmıştık ve teknik heyet ile oyuncular sezon tamamlandığı için memleketlerine döndü” dedi.
“İLK HASCAN’LA ANLAŞTIK”
2017-18 sezonu için çalışmalara başladıklarını aktaran Başkan Aydoğan, ilk olarak Kaptan ve Genel Menajer Burak Hascan’la anlaştıklarını söyledi. Hascan’dan sonra yapılan anlaşmaları anlatan Başkan Aydoğan, “Takım içinde oyuncu olarak ilk Burak Hascan’la anlaşma sağladık. Sonrasında Burak Köse ile anlaştık. Antrenörlüğümüz yine Sinisa Reljic olsun istedik. Kendisine bu isteğimizi bildirdik kabul etti. Gelecek sezon da Sinisa Reljic ile çalışacağız. Ayrıca bu sezon formamızı terleten Serhat Coşkun’un kardeşi Onur Coşkun’la da istatistikçi olarak anlaşma sağladık. Gelecek sezon istatistik görevini Onur Coşkun yürütecek. Onun dışında camiada transfer çalışmaları başladı. Görüştüğümüz oyuncular var. Takımın iskeletini oluşturmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah Afyonkarahisar için en az maliyetli en çok başarılı olan bir takım kurmak için çaba harcıyoruz” ifadesine yer verdi.
“İLK 8’DE YER ALMAK İSTİYORUZ”
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının gelecek sezon hedeflerinden bahseden Başkan Aydoğan, “Efeler Ligi 12 takımdan oluşmaktadır. Hepsi de maddi gücü yüksek olan takımlardan kurulu bir ligdir. Bunların 8’ini banka, 3 büyükler ve ülke çapında büyüklüğü kabul gören kurumlardan oluşturur. Bunlar ise, Halkbank, Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Arkas, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Maliye Milli Piyango takımlarıdır. Diğer 4 takım da Anadolu takımları olarak mücadele vermeye çalışıyor. İnegöl Belediye bu ligde kalıcı olmak adına başarıyı yakaladı. Biz de bir Anadolu takımı olarak ilk 8’de yer almak istiyoruz. Afyonkarahisar’ın adını en iyi şekilde duyurmak için elimizden gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
“AFYON’DA SPOR ADINA
YAŞANAN GELİŞMELER
ÇOBAN İMZASI TAŞIR”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Afyonkarahisar sporuna yaptığı katkıların büyük olduğunu anlatan Başkan Aydoğan, “Afyonkarahisar’da spor adına yaşanan tüm gelişmelerde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın imzası vardır. Buna tesisler ve takımlar dahildir. 2013 yılında Başkan Çoban’ın girişimleriyle oluşturulan AFJET Afyonspor, Afyon Belediyespor Basketbol ve Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımlarının oluşumlarında en büyük kattı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a aittir. Verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi.
“KINAY’IN EMEĞİ BÜYÜKTÜR”
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının kurulduğu günden bu yana en büyük katkıyı sağlayan kişinin Burhan Kınay olduğuna dikkat çeken Aydoğan, “Voleybol takımı kurduğumuz günden bu yana yani Bölgesel Lig’den beri en büyük katkı Yönetim Kurulu Üyemiz Burhan Kınay’dan gelmiştir. Sabahın üçüne kadar oyuncu takip eder. Sabah erkenden kalkar yine oyuncu izler. Onun sayesinde yerli yabancı birçok oyuncuyla anlaşma sağladık. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyemiz Burhan Kınay’a teşekkür ederiz” diye konuştu.
“FEDERASYON’A TEŞEKKÜR”
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının zor günlerinde yanında olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Başkan Aydoğan, “Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı olarak Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aziz Yener ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne sonsuz teşekkür ederiz. Sezon içinde yaşadığımız zor günlerde bizlere yardımcı oldular. Federasyon Başkanı bizleri her gittiğimizde en güzel şekilde ağırlıyor. Ne zaman bir sıkıntımız olsa Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aziz Yener her seferinde dinliyor. Ayrıca bize sezon içinde yakın ilgi gösteren ve lige alışma sürecinde yanımızda olan tüm takımlara teşekkür ederiz” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti