Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte YÜNTAŞ’ın yeni Genel Müdürü

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi olan YÜNTAŞ A.Ş’nin Genel Müdürlüğü’ne Kemal Doğan’ın atanacağı öğrenildi

Afyonkarahisar Belediyesi'nin şirketi olan

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi olan ve Belediye’nin bir çok işinin yükleniciliğini üstlenen YÜNTAŞ A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevine kimin atanacağı belli oldu.

CHP’li Burcu Köksal’ın Afyonkarahisar Belediye Başkanı olmasının ardından Afyonkarahisar Belediyesi’nde yeni kadrolaşma çalışmaları hızla sürüyor. Belediye Başkan Yardımcılığı’na Dereçine eski Belediye Başkanı Ömer Yıldız’ın, Belediye Özel Kalem Müdürlüğü’ne Şehriban Öncel’in ataması yapılmıştı.

Belediye’nin en önemli makamlarından YÜNTAŞ A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’ne kimin atanacağı merakla bekleniyordu. Köksal’ın yakın ekibinde bulunan Kemal Doğan’ın bugün YÜNTAŞ Genel Müdürlüğü’ne giderek atama öncesi ilk görüşmelerini yaptığı öğrenildi. Kemal Doğan’ın atamasının kısa süre içerisinde yapılacağı belirtiliyor.

2019 yılında yapılan kongrede CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına aday olan ancak rakibi Ömer Akyıldız’a mağlup olan Kemal Doğan Vodafone firmasının bayisi olarak ticari hayatını sürdürüyordu.

Kemal Doğan 2020 yılında da CHP’den İl Genel Meclisi üyeliğine aday olmuştu.

Kemal Doğan’ın aday oalarak yarışıp kaybettiği kongrenin haberini aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak okuyabilirsiniz.

https://www.kocatepegazetesi.com/chp-merkez-ilceye-akyildiz-baskan-secildi/?fbclid=IwAR2HKWeiIAOGPUH0sBxhPjIxyUSow04GFUIlwxxLEPgjaI7zHI5_-uMjA8o_aem_ATmqgTpvhLm8SK399PJxp4mvNqhNMP-f6qOdox-v6dB2p3z3ezv9ly2z009fVM3Q-LkBZSklQU8mVZYvT4K3f-2N

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti