Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşyerleri satılıncaya kadar kiralanacak – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM)
İşyerleri satılıncaya kadar kiralanacak

İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantılarının ikinci birleşimi dün tamamlandı. Toplantı gündem dışı bir konunun okutulup gündeme alınması ile başladı.
DEVİR SÖZLEŞMESİ İMZALANACAK
Meclis gündeminin 10. maddesinde bulunan Bayat Göleti ve Sulaması ile Bayat Merkez Asarcık Göleti ve Sulamasının işletme, bakım ve yönetim sorumluluğunun, İl Özel İdaresine devredilmesi için sözleşme imzalanmasını ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterine yetki verilmesini uygun gören dört ayrı komisyonun aynı yöndeki raporu oybirliği ile kabul edildi.
SATILINCAYA KADAR
 KİRALANACAK
İl merkezinde Karaman Mahallesi sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Karaman İş Merkezi’nde ki B-26 ve B-27 numaralı işlerlerinin satışı yapılıncaya kadar, 2886 sayılı yasa uyarınca açık teklif usulü ile kiraya verilmesini uygun gören; İmar Bayındırlık, Plan Bütçe, İdari ve Hukuk İşleri komisyonlarının aynı yöndeki raporları oybirliği ile kabul edildi.
16 DERSLİK
ÇAVUŞBAŞ’A YAPILACAK
2016 Yılı Yatırım Programında bulunan, il merkezinde ki Kanlıca mahallesine 16 derslikli okul yapımının gündemde oludğu ancak Çavuşbaş mahallesinde ki Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna verilen depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkım kararı üzerine 16 derslikli okulun buraya yapılması talep ediliyor. 16 derslikli okulun Çavuşbaş’ta yıkılmak zorunda olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna yapılmasını uygun gören; İmar Bayındırlık, Eğitim Gençlik Spor, Plan Bütçe komisyonlarının raporları oybirliği ile kabul edildi.
BİLGİ VERİLECEK
2016 Yılı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü yatırım programında bulunmayan HİS, YÜS, YAS ile Yağmurlama Sulamalar, Damla Sulamalar içme suyu ve kanalizasyon inşaatlarının yapılması, iş makinelerinin, araçların ve ekipmanların kullanılması ve işin Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü’ne bilgi verilmesi halinde uygun gören; İmar Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Tarım Orman Komisyonu, İdari ve Hukuk İşleri komisyonlarının aynı yöndeki raporları oybirliği ile kabul edildi.
HALI SAHA YAPIMINA İZİN ÇIKTI
Bolvadin ilçesi sınırlarında bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapunun 1153 ada, 119 parselinde kayıtlı, 2.958,00 metrekare alanlı tarla vasfındaki taşınmaza, üzeri açık halı saha yapılması için izin verilmesini uygun gören İmar Bayındırlık, İdari Hukuk İşleri, Eğitim Gençlik komisyonlarının aynı yöndeki raporları kabul edildi.
6 DAMPERLİ
KAMYON ALINACAK
Afyonkarahisar’ın mevsim şartları itibariyle asfalt sezonunun çok kısa olması nedeniyle hedeflerin tutturulmasının önemli olduğu açıklandı. Bu doğrultuda 6 tane damperli kamyonların acilen yenilenmesini, yenileme halinde ihtiyaç fazlası kamyonların hizmet noktalarına verilmesini uygun gören İmar Bayındırlık, İdari Hukuk İşleri, Plan Bütçe komisyonlarının aynı yönde ki raporları oybirliği ile kabul edidi. MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve Hocalar ilçesi Çalca Köy Muhtarı Nejdet Aslıtürk toplantıyı misafir olarak izlediler. Meclisin Mart ayı toplantılarının 3’üncüsü bugün yapılacak.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti