Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi insan yetişirse, akademik başarı da gelir

İscehisar Mehmet Çakmak Anadolu
İyi insan yetişirse, akademik başarı da gelir

İscehisar Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi’nde Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’ne bağlı okul müdürlerinin katılımıyla toplantı yapıldı.
Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hikmet Tuncer ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’ne bağlı Okul Müdürleri katıldılar.
Afyonkarahisar Valiliği önderliğinde başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen EKAP uygulamalarının ve EBA kullanıcı durumlarının görüşüldüğü ve değerlendirildiği toplantıda ayrıca detekleme ve yetiştirme kursları, öğrenci disiplin işleri, devam-devamsızlık, akademik başarı ve YGS-LYS analizleri de ele alındı.
İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın toplantı açılışında yaptığı konuşmada, “Eğitimin iki ayağı bulunmaktadır. Bunlardan birisi akademik başarı diğeri ise eğitim boyutudur. Bu iki ayak olmadan eğitimin sağlıklı yürümesinden bahsedemeyiz. İyi insan yetiştirmede bir hedefe ulaşabiliyorsak akademik başarı kendiliğinden gelecektir. İyi insan yetiştirmek için aile ve eğitimciler kendi üzerine düşeni tam olarak yaptıklarında zaman içerisinde sorunlar en aza inecektir. Devamsızlığı en aza indirgemek ve öğrencilerimizi okula çekmek için okullarımızı cazibe alanı haline getirmeliyiz. Yapacağımız en önemli ve öncelikli faaliyet öğrencilerle iç içe olmaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti