Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarmadan kaçamadılar

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından evden hırsızlık yapmaya kalkışan 3 kişi kısa sürede yakalandı

Dazkırı ilçesi Bozan Köyü’nde ikamet eden Nefise Ö. ve Ümit Ö. isimli kişilerin evine hırsızlık yapılmak amacıyla girildiği yönünde ihbar alan Dazkırı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olay yerinde yapılan kontrollerde, bahse konu eve pencerenin zorlanması suretiyle girildiği ve ev içerisinde bulunan eşyaların dağıtıldığı tespit edildi.
Afyonkarahisar İI Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve Dazkırı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda bahse konu olayın, motosikletli 3 kişi tarafından gerçekleştirildiği ve Denizli istikametine kaçtıkları tespit edildi. Denizli İI Jandarma Komutanlığı ve Denizli İI Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordine sonucunda gerçekleştirilen ortak operasyonda, M.E.S., İ.H. ve E.A. isimli şüpheliler yakalanırken, olayda kullanılan motosikletin ise Konya ilinden çalındığı tespit edildi.
Şüpheliler M.E.S., İ.H. ve E.A. alınan ifadelerinin ardından haklarında yasal işlem başlatılarak adli makamlara sevk edildiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti