Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Balıkesir’de “esir” – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig’de
Jetler Balıkesir’de “esir”

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 23. haftasında Balıkesirspor Baltok’a konuk oldu. Maçın başında Ersel ile gol bulan AFJET Afyonspor’un golü faul gerekçesiyle verilmedi. Kalecinin daha topu kontrol etmek için hamleler yaptığı sırada topa Ersel dokunuyor ve hakemler top kalecinin kontrolündeymiş gibi faul kararı verdi. Balıkesirspor’a verilen penaltıda Sedat’ın pozisyonu faul olsa da düşme şeklinin biraz sahteliği vardı. Penaltıda Bekir’in kapattığı köşe başarılı olsa da Nizamettin topu auta attı.
Yediğimiz ilk golde Bekir’in hatalı çıkışıyla Nazmi ile anlaşmazlığında golü kalemizde gördük. Bekir’in bu pozisyonda Nazmi’yi uyararak topun kendisinde olduğunu söylemesi gerekirdi. Nazmi’nin yaptığı doğruydu. Nazmi’nin topu takip ederek kale çizgisine gitmesi ve şutu çıkarmaya çalışması takımın çalışkan oyuncularından olduğunu gösteriyor. Bekir ise hatalı çıkışı sonrasında golü kalemizde gördük.
Attığımız gol de Oltan’ın hava toplarındaki başarısı ile gerçekleşiyor. Havadan gelen pası göğsüyle takım arkadaşının önüne indirmek isteyen Oltan topu aktaramadı ve nünde buldu. Çok düzgün ve sert bir vuruşla Oltan gol hanesine bir gol daha eklemeyi başardı.
Yediğimiz ikinci golde ise Bayram yaptığı hata ile tüm takımı istemeyerek de olsa boşa çıkardı. Nizamettin de boşta kalan topu Beleck’e aktardı düzgün bir vuruşla top ağlarımıza gitti. Bayram gibi tecrübeli bir oyuncunun böylesine bir hata yapması da herkesi şaşkına çevirdi.
ŞİMŞEK HAKLI
Maçtan sonra yaptığı basın açıklamasında maça görevlendirilen hakemin yanlış karar olduğunu söyleyen Şimşek, “Maçlarda görev yapan hakem arkadaşlarının biraz daha dikkatli olmalarını öneriyorum” dedi.
MAÇTAN DAKİKALAR
14. dakikada gelişen Afyonspor atağında kaleyi çaprazdan gören Metin’in şutunda kaleci Vukovic ilk hamlede topu elinden kaçırdı. Vukovic topu kontrol etmek isterken Ersel, topa dokundu ve top ağlarla buluştu. Hakem Mert Güzenge pozisyona faul olarak hükmetti ve gol geçersiz sayıldı.
34. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında Ersel Aslıyürek, Glumac’tan sıyrılarak topu ceza sahası içine ortaladı. Topu tokatlayan Vukovic gol tehlikesini önledi.
54. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Sedat Şahintürk, sert bir vuruşla ağaları sarstı. 1-0
58. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında hava topunu kontrol eden Oltan Karakullukçu ceza sahası dışından çok sert bir şut çekti ve golünü attı. 1-1
67. dakikada Bayram’ın hatasında topu önünde bulan Nizamettin Çalışkan topu ceza sahası içinde bulunan Steve Beleck ile buluşturdu. Steve Beleck’in plase vuruşunda top ağlarla buluştu. 2-1
82. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında Nazmi Candoğan’ın ortasına Ersel Aslıyürek kale dibinden auta attı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti