Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Buca’ya konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler Buca’ya konuk olacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 31. haftasında deplasmanda düşme potası ekiplerinden Bucaspor’a konuk olacak. Amed Sportif Faaliyetler maçında sarı kart görenler arasında bulanan Türker Toptaş ve Ersel Aslıyüksek gördükleri kartlarla cezalı duruma düşmüştü. Bu iki oyuncudan yoksun olarak sahaya çıkacak olan Jetler’de Yasin’in sakatlığının geçmiş olması da sevindirici oldu. Fatih Şerifoğlu ile birlikte bir senedir futbol oynama şansı bulamayan Yasin Yener, bu maçta birlikte forma giyme şansı yakalayabilecek. Ersel’in yokluğunda orta sahada sıkıntı yaşanabilir. Erdi-Emre ikilisine Aykut veya Tuğay’ın katılması gerekecek. Türker’in yokluğunda ise Ömer Yanık görev alacak. Ömer Yanık daha önce Samet ve Bayram’ın yerine oynadığı maçta verilen görevi yerine getirerek her zaman göreve hazır olduğu göstermişti. Yanık, zorlu geçecek Bucaspor maçında da başarılı bir şekilde formasını terletebilir.
AFJET Afyonspor deplasmanda oynayacağı maçtan galibiyet ile ayrılması halinde puanını 67’ye çıkaracak. Jetlerin bu maçtan beraberlik ile ayrılması halinde ise puanı 65’e çıkacak.
BUCA PUAN YA DA PUANLAR İÇİN OYNAYACAK
AFJET Afyonspor’u evinde konuk edecek olan Bucaspor, İzmir’de oynayacağı maçtan galibiyet ile ayrılarak düşme potasında uzaklaşma şansını elde etmek için sahaya çıkacak. Bu maçtan Bucaspor’un puan ya da puanlarla ayrılması ise AFJET Afyonspor’un zirve yarışında geride kalmasına neden olacak. Bucaspor 1 puan alması durumunda puanını 29’a çıkaracak.  
MENEMEN, BODRUM’U AĞIRLAYACAK
Evinde Bodrum Belediye Bodrumspor’u konuk edecek olan Menemen Belediyespor bu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Zirve yarışında Tuzlaspor ile 0-0 berabere kalarak geriye düşen Menemen Belediyespor’un hanesinde 66 puanı bulunuyor.
HATAY İNEGÖL’DE
Menemen Belediyespor’la 2, AFJET Afyonspor’la da 4 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Hatayspor bu hafta deplasmanda İnegölspor’a konuk olacak. AFJET Afyonspor’a evinde zor anlar yaşatan İnegölspor kazanmak için sahaya çıkacak. Play-Off iddiası matematiksel olarak devam eden İnegöl, galibiyet alırsa puanını 55’e çıkaracak. Hatay ise kaybetmesi halinde 68 puanda kalacak.
 >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti