Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler galibiyeti kaçırdı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Ligi’nde
Jetler galibiyeti kaçırdı

Spor Toto 1. Ligi’nde mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 24. haftasında evinde Gençlerbirliği’ni konuk etti. İki ekibinde karşılıklı ataklar geliştirdiği maçta gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 eşitlikle tamamlandı. AFJET Afyonspor maçın sonunda aldığı 1 puanla puanını 22’ye çıkarırken Gençlerbirliği ise 48 puanla ikinci sırada yer aldı.
METİN YÜKSEL
YETERSİZ KALDI
Maçta Metin Yüksel performansıyla herkesi şaşırttı. Çok müsait bir pozisyonda boşta kalan topu boş kaleye şutunu çekti. Top farklı şekilde auta gitti. İkinci yarıda da oyundan alınmasının en haklı nedeni oyundan düşmüş olmasıydı. 65. dakikadan önce düşen performansıyla dikkat çeken Yüksel bu maçta takımda olumsuz dikkat çeken isimler arasında yer aldı.
AYKUT SON VURUŞLARDA YOKTU
Maçın en çalışkan isimleri arasında yer alan Aykut Uluç, bu maçta son vuruşlarda pek de başarılı olamadı. Önceki maçlarda attığı gollerle geçen sezonlardaki başarılı grafikleri ile seyircinin gönlünde taht kuran Aykut Uluç, bu maçta kanatta başarılı olsa da son vuruşlarda pek etkili olamadı. Maçta rakip takım kalecisi ile en az 2 pozisyonda karşı karşıya kalan Aykut, birini gole çevirse üç puan Afyonspor’un olacaktı.
ALKIŞLAR SAVUNMA VE BEKİR’E
Bu hafta savunma ve Kaleci Bekir sergilediği performansla iyi not aldı. Savunmanın elinden geleni yaptığı, yetersiz kaldığı yerde de Bekir’in devreye girdiği bu maçta gol yememiş olmamız savunma ve Bekir’in alkışı hak ettiği gerçeğini gizleyemez.
KARABÜK MAÇINDA EMRE VE OLTAN YOK
Bu hafta Afyonkarahisar’da oynanan maçta sarı gören isimlerden olan Oltan Karakullukçu ve Emre Öztürk, cezalı duruma düştü. 4 sarı kart sınırına ulaşan Oltan ve Emre Kardemir Karabükspor maçında görev almayacak. Ayrıca Ersel Aslıyüksek, Metin Yüksel, Bayram Çetin, Taşkın İlter, Soner, Uğur Akdemir 3’er kartla sınıra ulaştı.
MAÇTAN DAKİKALAR
10. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında Ahmet Oğuz’un ceza sahası dışına gönderdiği yüksek topta Stancu kafa ile topu Ahmet İlhan’ın önüne indirdi. İlhan’ın vuruşu ile kaleci Bekir topu tokatlayarak kornere gönderdi.
17. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında Uğur’un sağ kanattan yaptığı ortaya yükselen savunmanın kafa vuruşu kısa düştü. Dönen topa önce Ersel ardından Oltan vurdu ve defanstan seken topla buluşan Metin Yüksel boş kaleye yaptığı dikkatsizce vurdu ve top farklı şekilde auta gitti.
27. dakikada gelişen Afyonspor atağında Uğur’un sağ kanattan ceza sahası içerisine gönderdiği topa yükselen Oltan topu arka tarafından bulunan Aykut’a bıraktı. Aykut’un kale önüne gönderdiği topla buluşan Metin’in rakip kaleye gönderdiği şut az farkla auta çıktı.
36. dakikada gelişen Afyonspor atağında Gökhan’ın uzun pasında savunma arkasına sarkan Aykut, sol çaprazdan ceza sahasına girerek kaleci Emrullah ile karşı karşıya kaldı. Aykut’un vuruşunda top kaleci Emrullah’ta kaldı.
67. dakikada gelişen Afyonspor atağında Emre’nin sol kanattan ceza alanına yerden gönderdiği topa gelişine vuran Oltan topu auta gönderdi.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda da gol sesi çıkmadı ve maçta 0-0 beraberlikle tamamlandı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti