Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler orta sahaya Zeren’i aldı

Jetler orta sahaya Zeren’i

Jetler orta sahaya Zeren’i aldı

AFJET Afyonspor, Galatasaray altyapısından yetişen ve son olarak 3 sezondur Ankaraspor forması giyen Barış Zeren’i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, takıma takviye yapmaya devam ediyor. Galatasaray altyapısından yetişen ve son 3 sezondur Ankaraspor forması giyen Barış Zeren’i renklerine bağladı. Sezona Ankaraspor’da başlayan Zeren, ikinci yarıda da kiralık olarak geldiği AFJET Afyonspor’un başarı için ter dökecek.
ZEREN KİMDİR
8 Mart 1999’da İstanbul’da doğan Barış Zeren, Galatasaray altyapısında yetişti. 18 yaşındaki oyuncu orta saha oyuncusu altyapı kategorilerinde gösterdiği başarılı performansla 11 Ağustos 2017 tarihinde Galatasaray ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. 2018-19 sezonu için Ankaraspor’a transfer olan Zeren, Ankaraspor forması ile ZTK ve Lig olmak üzere 108 maçta forma giydi. Zeren kariyeri boyunca 8 kez sarı kart görürken 1 kez de kırmızı kart gördü.
Bu sezon Ankaraspor ile 11 maçta forma giyen Zeren, AFJET Afyonspor’un Ankaraspor’u 2-1 mağlup ettiği maçta yedek olarak beklerken forma giymedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti