Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler yağmurda mağlup – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler yağmurda mağlup

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaptı. Bugün yapacağı son idmanla Antalya’dan ayrılacak olan AFJET Afyonspor Antalya’da son idamına çıkacak. Dün Ümreniyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Jetler rakibine 3-1 mağlup oldu.
Maça hızlı başlayan Ümraniye 22. dakikada bulduğu golle öne geçmeyi başardı. 2 dakika sonra 24. dakikada gelişen Afyonspor atağında Oltan ile golü bulan Jetler durumu eşitledi. 38. dakikada gelişen atakta Ümraniyespor bir gol daha buldu ve 2-1’lik skorla ilk yarı tamamlandı. İkinci yarıya da Ümraniyespor gol ile başladı. 48. dakikada gelişen Ümraniyespor atağında bir gol atıldı ve skor 3-1’e geldi. İkinci yarıda iki takımda diğer oyuncularına şans verdi. Maçın sonuna kadar gelişen ataklarda başka gol olmazken Jetler ikinci hazırlık maçını 3-1’lik mağlubiyetle tamamladı.
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Bayaman, “Antalya’da yaptığımız kamp oldukça verimli geçti. Ümraniye maçında izlediğimiz takımımızın sergilediği performans ve mücadele bizleri oldukça mutlu etti. Alt yapıdan takıma dahil ettiğimiz iki gencimize bu maçta görev düştü. Daha önce oynadığımız Erzurumspor maçında bir oyuncumuza şans verilmişti. Bu maçta Hasan ve Zeki oyuna dahil oldu. Onlarda başarılı oyuncular” dedi.
“TRANSFER YAPACAĞIZ”
Takımın transfer yapacağını aktaran Bayaman, “Takımımıza takviye yapmak için yoğun çalışmalar yapıyoruz. Görüşme içinde olduğumuz oyuncular var. Fakat talip olduğumuz bazı oyunculara verilen rakamlar bizleri zorlayan rakamlar. Bizde hem bütçemize hem de takımımıza uygun oyuncular almak için çalışmalarımızı sıkı tutuyoruz. Transfer yapacağız, taraftarlarımız ve Afyonkarahisar halkı rahat olsun” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti