Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler’de 4 oyuncu ile yollar ayrıldı

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

 

AFJET Afyonspor’da devre arası operasyonu sürüyor. Transfer edilen 2 oyuncunun ardından 4 oyuncu ile yollar ayrıldı

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’da devre arası operasyonu devam ediyor. Jetler, Sancaktepe Futbol Kulübü’nde forma giyen Doğan Ateş ve Erhan Şentürk ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarına devam eden Jetler, yollarını ayıracağı oyuncuları da belirledi. AFJET Afyonpsor, Veli Kızılkaya, Kaan Baysal, Veysel Karani Ünal ve Yavuz Selim Tek ile yollarını ayırdı. 4 oyuncu ile yollarını ayırırken 5 oyuncudan da kulüp bulmasını istedi.
İkinci yarıda, ilk yarıda aldığı puanların üzerine koyarak hedefi olan Play-Off’a katılmak isteyen Jetler, kadrosunu güçlendirmenin peşinde olacak. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti