Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler’de yeni hoca kim olacak

Spor Toto 3. Lig
Jetler’de yeni hoca kim olacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta başarılı bir şekilde hedefine ilerleyen AFJET Afyonspor’da önce Sportif Direktör Cevat Macit, ardından da Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki görevinden istifa etti. Teknik Adam Cüneyt Tiryaki yayınladığı istifa mesajında, “AFJET Afyonspor Teknik Direktörlük görevimde yaşananlar çalışma arzum ve çalışma isteğimin düşmesine yol açmıştır. Oyuncularıma ve kulübüme verecek enerjiyi kendimde göremediğimden dolayı göre-vimden istifa ediyorum. Bu güne kadar bana katkıları olan taraflı tarafsız herkese teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.  
“KESİNLİKLE KİMSEYLE ANLAŞMA SAĞLANMADI”
Cüneyt Tiryaki’nin istifasını ve çıkan haberleri değerlendiren AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, “Dün beni aradı, bana istifa dilekçesini sunduğunu söyledi. Ben kendisine yine onunla çalışmak istediğimizi tekrarlayarak söyledim. Biz de kararına saygı duyduk. Afyonspor için birçok insanı araya sokuyorlar. Her hoca Afyonspor’a gelmek istiyor. Pazartesi veya Salı günü Yönetim Kurulu olarak toplanacağız. Bize gelen isimler arasından en uygunu ve bize uyabilecek yani, örnek bir kulüp olma hedefimizde bize uygun bir hoca arıyoruz. Bizimle çalışmak isteyen birçok insan var. Araya birçok insan sokarak takımı çalıştırmak isteyenler var. Şu ana kadar kesinlikle kimseyle anlaşma sağlanmadı. Devreye birçok insanları sokuyorlar. Biz her zaman Afyonsporluyuz her zaman Afyonluyuz. Oyuncularımızla yaptığımız toplantıda AFJET Afyonspor’un ne kadar güzel takım olduğunu böyle imkanların hiçbir yerde olmadığını, alınan primlerden yemeklere kadar birçok imkanın sadece burada olduğunu söylediler. İmkanları bilen ve düzenli  şekilde işleyen bir kulübe herkes gelmek istiyor. Gelen bir sürü teflik var. Biz Yönetim’le toplanarak bir karar vereceğiz. Henüz kimseyle anlaşma sağlanmadı” dedi.
“PLAY-OFF’LARA
KALMADAN ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
Diyarbekirspor maçında alınan galibiyeti değerlendiren Başkan Sel, “Biz ekibimize sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah bu sene Play-Off’lara kalmadan şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Yol kazaları olabilir ama hedefe ulaşacağımızdan eminiz” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti