Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlere Nazar’dan kahvaltı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
Jetlere Nazar’dan kahvaltı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor’a bir destek de Nazar Simit’ten geldi. Katmer, simit ve poğaça çeşitleriyle Afyonkarahisar’da hizmet veren Nazar Simit AFJET Afyonspor’a kahvaltı ikramında bulundu. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Coşkun, Yusuf Ulutürk, Şükrü Genelioğlu, Hasan Hüseyin Bayaman, Teknik Heyet ve futbolcuların katıldığı kahvaltı takıma moral oldu.
“NAZAR SİMİT’E TEŞEKKÜRLER”
Nazar Simit’e teşekkür eden AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, “Afyon’un güzide kahvaltı merkezlerinden bir tanesi olan Nazar Simit sağ olsun Afyonspor’a kahvaltı vermek istedi. Ben bundan dolayı müessese sahiplerine çok teşekkür ediyorum. AFJET Afyonspor’a bütün Afyonkarahisar sahip çıkmaya başladı, Başta Valimiz ve bürokratlarımız olmak üzere tüm şehir sahip çıkıyor. Bunu bayraklar ile donatarak da gösteriyorlar ve birçok arkadaşımız yemek vermek istiyor, kahvaltı vermek istiyorlar. Hatta bir kaç tanesini ertelemek durumunda kaldık. Biliyorsunuz yedi maçımız kaldı. Üç tanesi deplasmanda, dört tanesi içeride olmak üzere Cumartesi günü Bayrampaşa ile oynayacağız, Çarşamba günü de 12 Bingöl ile oynayacağız. İnşallah bu iki maçı aldığımızda, büyük bir ihtimal ile bu işin biteceğini düşünüyorum” dedi.
“SAYILARI 10’U GEÇMEYEN KİŞİLER OLAYLAR ÇIKARIYOR”
Sayıları 10 kişiyi geçmeyen bir grup seyircinin olaylar çıkardığına dikkat çeken Başkan Sel; “Dün biliyorsunuz referandum çalışmalarımız vardı oraya giderken dediler ki, referandumdan önce bitecek mi Başkanım diye sordular. İnşallah en son maçımızdan bir önceki maçta biz şampiyonluk turu atarız diye ümit ediyorum, oyuncularımıza güveniyorum. Biz beraber bir aileyiz bu güne kadar çok güzel bir birliktelikle buraya getirdik yönetimi ile teknik ekibi ile, oyuncusuyla. Maalesef seyircisi ile diyemeyeceğim bunun içerisinde de çok az bir grup olaylara sebep oluyor. Biz bunu Denizli Büyükşehir maçının ardından da söylemiştik, dedik ki hiç kimsenin takımın adını kötüye çıkarmaya hakkı yok. Maalesef sayıları 10’u geçmeyen 3-5 kişinin alkol alarak çeşitli olaylar çıkardığını görüyoruz. Araçların içerisinde leş gibi alkol koktuğunu biliyoruz, bunları kimlerin yaptığını da çok iyi biliyoruz. Hepsini tespit etmiş durumdayız, lütfen bu arkadaşları aranıza sokmayın, uzaklaştırın. Dediğim gibi maç bittikten sonra ne yaparsanız yapın isterseniz yatana kadar için fakat maçtan önce ve deplasmanlarda Afyon’un ismini kötüye çıkarmaya hiçbir kimsenin hakkı yoktur” ifadesini kullandı.
“TAKIMIN ARKASINDAYIZ”
Takımın her zaman arkasında olduklarını ve gereken desteği vereceklerini belirten Nazar Simit Sahibi Çetin Sağlam, “Takımımızın her daim arkasında olduğumuzu göstermek açısında bir kaynaşma ortamı oluşturduk. Çok başarılılar ve başarılarının devamını diliyorum. İnşallah şampiyonluğu kopartırız, esnaf olarak destekleyelim istedik, kaynaşalım istedik, arkalarında olduklarımızı bilsinler. Sadece sporseverler değil esnafında arkasında olduğunu bilsinler. Bizi temsil ediyorlar, en güzel bir şekilde ağırlamak istedik. Ben gurur duydum ayaklarına sağlık. Yapabileceğimiz ne var ise ben esnaf olarak takımın arkasındayım” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti