Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerin maçı Pazar günü – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
Jetlerin maçı Pazar günü

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor yarın kendi sahasında ligin ikinci sırasında yer alan Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayacak. Saat 13.30’da başlayacak maçta tribünlerin dolu olması teknik heyet ve oyuncuların istediği destek arasında yer alıyor. Maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini aktaran AFJET Afyonspor Yardımcı Antrenör Yasin Tunçer, “İnşallah son haftalardaki çıkışımızı bu hafta da sürdürmeyi hedefliyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız bu maçı da alarak taraftarımıza ve seyircimize iyi bir maç izletmek istiyoruz” dedi.
“MURATHAN’IN UFAK BİR SAKATLIĞI VAR”
AFJET Afyonspor’un başarılı sol ayağı Murathan Buruş’un Diyarbekirspor maçında arka kiriş adalesinde ufak bir yırtık oluşmuştu. Murathan’ın durumu hakkında bilgi veren Teknik Adam Tunçer, “Şu anda sakatlık ya da cezalı yok. Murathan Diyarbakır maçında ufak bir sakatlığı oldu. takımla birlikte düz koşulara çıkmaya başladı. Bugün yapılacak son kontrol sonrasında durumu netleşecek. Yüzde 90/95 Pazar günü maçta yerini alacak” ifadesine yer verdi.  
“OYUNCULARA TARSUS’UN EKSİ VE ARTILARI ANLATILDI”
Geçen hafta Tarsus’un Düzyurtspor’la oynadığı maçın alt yapı hocası tarafından izlendiğini ve gelen notlar neticesinde oyunculara aktarımlar yapıldığına dikkat çeken Teknik Adam Tunçer, “Alt yapı hocamıza geçen hafta Tarsus’u izlettik. Gelen notlar neticesinde oyuncularımıza bilgiler aktardık. Perşembe günü yaptığımız taktik çalışmamızda Tarsus İdman Yurdu’nun zayıf ve iyi yönlerini işledik” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti