Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kabukçu veda ziyaretlerini sürdürüyor

Çanakkale İl Müftülüğü görevine

Çanakkale İl Müftülüğü görevine atanan Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, protokol üyelerine veda ziyaretinde bulundu.

 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar İl Müftülüğünden Çanakkale İl Müftülüğüne atanan Şükrü Kabukçu, ilk olarak Vali Mustafa Tutulmaz’a veda ziyaretinde bulundu. Vali Tutulmaz, Müftü Kabukçu’ya özverili çalışmaları ve verdiği hizmetler nedeniyle başarı belgesi takdim etti.

“AKÜ İLE VERİMLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTTÜK”

Müftü Kabukçu daha sonra, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a veda ziyaretinde bulundu.  Kabukçu, gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar’da görev yaptığı süreç içeresinde kurum olarak AKÜ ile verimli çalışmalar yürüttüklerini söyleyerek Rektör Karakaş’a teşekkür etti. Rektör Karakaş ise Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre zarfındaki katkıları nedeniyle Kabukçu’ya teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette, Kabukçu’nun yanı sıra AKÜ Camii yeni imamı Sedat Özkul da yer aldı.

BURCU, BAŞARILAR DİLEDİ

Kabukçu son olarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu’ya veda ziyaretinde bulundu.  Müdür Burcu, Afyonkarahisar’a verdiği katkılardan dolayısı ile Müftü Kabukçu’ya teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti