Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadıköy Belediyesi’nden Dereçine’ye destek

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nı önceki günlerde ziyaret eden Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, asfalt döşenmesi ve orman yangınlarının önlenmesi konusundaki projelerini sunarak destek istemişti. Yıldız’ın destek isteği karşılık buldu.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil

Kadıköy Belediyesi, Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine Belediyesine destek verdi. İstanbul Kadıköy Belediyesi Mimar ve Mühendisleri Anıl Halis Akar, Can Akbal, Mahmut Dal ve İbrahim Çiray Dereçine Belediyesi’ne gelerek talep edilen projeleri yerinde inceledi.

Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ile görüşen Kadıköy Belediyesi yetkilileri inceleme raporlarını Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’na sunacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, şunları kaydetti: “Kadıköy Belediyesi halkımızın imecesine dağ projesinde de destek veriyor. Kadıköy Belediyesi mimar ve mühendisleri Sayın Anıl Halis Akar, Sayın Can Akbal, Sayın Mahmut Dal ve Sayın İbrahim Çiray projemizi hazırlamak ve sonrasında destek olmak için keşif yaptılar. Dereçine halkının bahçe yolları asfalt çalışmasından sonra orman yangınları önleme projesine de verdikleri destek için Kadıköy Belediyesi’ne ve Başkanı Sayın Şerdil Dara Odabaşı’na teşekkür ederim.” Kadıköy Belediyesinde Yüksek Mimar olarak görev yapan Anıl Halis Akar genel seçimlerde Afyonkarahisar Milletvekili adayı olmuştu.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti