Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kadın çalışan sayısını en çok artıran iliz”

İl İstihdam Kurulu Toplantısında konuşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’ın TR33 bölgesinde kadın çalışan sayısını en çok artıran il olduğunu ifade etti.

İl İstihdam Kurulu Toplantısında

İl İstihdam Kurulu Toplantısı, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

2023 yılı Temmuz-Eylül aylarında gerçekleştirilen Mesleki Eğitim faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’da 2023 yılı ilk 9 aylık süreçte 7700 kişinin İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla işe yerleştirildiğini söyledi.

“Kadın çalışan sayısını en çok artıran iliz”

EN ÇOK İŞ YERİ ZİYARETİ YAPAN İLİZ

Afyonkarahisar’ın TR33 bölgesinde kadın çalışan sayısını en çok artıran il olduğunu belirten Vali Yiğitbaşı, “Afyonkarahisar’da tüm kurumlarımız büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile şehrimizde birçok alanda öncü oluyoruz. İŞKUR İl Müdürlüğümüz 2023 yılında ilimiz işyeri ziyaretinde şuan da Türkiye’ de birinci sırada. İl Müdürlüğümüz tarafından bugün itibariyle toplamda 15 bin 957 işyeri ziyaret edilerek iş yerlerinin güncellemesi yapıldı. Ekim ayı sonuna kadar ilimizdeki tüm işyerleri ziyaret edilerek, firmaların aktif olup olmadıkları, güncel bilgileri teyit edilecek. Bizler Afyonkarahisar’da istihdamı daha çok artırmak, daha fazla insanımızı iş gücüne katmak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti