Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kalbinde vatan ve bayrak sevgisi olan sözde soykırım teklifine tepki göstermeli”

AK Parti Milletvekili Ali

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, sözde Ermeni Soykırımı iftirasını TBMM çatısı altında gündeme getirmeye çalışanları şiddetle kınadı. Özkaya, “Kalbinde en ufak bir bayrak ve vatan sevgisi olan herkesi bu çirkin girişime karşı hukuk içerisinde tepki göstermeye davet ediyor, bu teklifi sunan kişiyi ve destekçilerini en şiddetli şekilde kınıyorum” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, sözde Ermeni Soykırımı iftirasını TBMM çatısı altında gündeme getirmeye çalışanları şiddetle kınadığını açıkladı.
“TÜRK MİLLETİ HİÇ BİR ZAMAN SOYKIRIM YAPMADI”
Ali Özkaya, Ermeni çetelerin katlettiği onlarca masum canı, ASALA terör örgütü tarafından katledilen Türk diplomatları rahmetle, saygıyla anarak, hepsine Allah’tan rahmet diledi. Özkaya, “HDP Milletvekil’inin TBMM’ye sunmuş olduğu sözde Ermeni Soykırımı iftirasının tanınmasıyla ilgili kanun teklifi, tarihte Ermeni çeteleri tarafından hamile kadınların karınlarındaki bebelere kadar, çocuk, genç ve yaşlı demeden katliama maruz kalan milletimizi derinden yaralamıştır. Her ne ad altında olursa olsun, kuruluşun ve kurtuluşun temsiliyet makamı olan TBMM çatısı altında böyle vahim bir durum, böylesine alçak bir iftira asla kabul edilemez. Tarih boyunca kıtalara hükmeden şanlı geçmişimizin hiçbir evresinde Türk Milletinin soykırım yapması sözkonusu olmadığı gibi, nerede bir mağdur ve mazlum varsa onun yanında ecdadımız olmuştur. Bu teklifin, ülkemizdeki huzur ortamını baltalayarak, terör örgütlerinin emellerine hizmet etmekten, ülkemizin ulusal çıkar ve menfaatlerine ihanet olduğu şüphesidir.” ifadelerini kullandı.
“TEKLİF 84 MİLYONU ÜZDÜ”
“Şanlı tarihimize sürülmek istenen bu alçak iftirayı atanları ve buna sessiz kalanlar ile alakalı takdiri aziz milletimize bırakıyorum.” diyen Özkaya şunları kaydetti: “Bu teklif sadece bizi değil, aziz kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimiz ile Ermeni çetelerin acımasız ve vahşice işkencelerine maruz kalan asil milletimizin torunları olarak 84 milyon vatandaşımızı üzmüştür. Kalbinde en ufak bir bayrak ve vatan sevgisi olan herkesi bu çirkin girişime karşı hukuk içerisinde tepki göstermeye davet ediyor, bu teklifi sunan kişiyi ve destekçilerini en şiddetli şekilde kınıyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti