Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karşıyaka-Anıtkaya maçında olay – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Karşıyaka-Anıtkaya maçında olay

İkinci Amatör Küme’de mücadele eden Karşıyakaspor ile Anıtkaya Belediyespor arasında Cumartesi günü oynanan müsabaka Karşıyakasporlu futbolcu Muzaffer’in hakeme fiili saldırısı nedeniyle tamamlanamadı. 85’inci dakikada yaşanan olay nedeniyle hakemler maçı tatil etti

Karşıyakaspor ile Anıtkaya Belediyespor arasında Cumartesi günü oynanan müsabaka yaşanan olaylar nedeniyle 85. dakikada tatil edildi. İkinci Amatör Küme’de mücadele eden ve zirve için çok önemli olan maçta Karşıyakaspor, lider Anıtkayaspor karşısında 3-2 üstünlüğü ele geçirmiş ve büyük bir avantajla maçı tamamlamak üzereydi. Ancak maçın 85’inci dakikasında Karşıyakasporlu Muzaffer, gördüğü kırmızı kart sonrası yardımcı hakem Arda Ünlü’yle sözlü tartışmaya girişti. Sözlü tartışmadan sonra da Arda Ünlü’ye yumruk atıp tekme sallayan Muzaffer’in bu hareketine güvenlik güçleri müdahale etti. Yaşanan olaylardan sonra orta hakem Mehmet Aydın, diğer hakemleri de alarak hakem odasına gitti ve maçı tatil ettiğini bildirdi.
Kendisine tekme atılan yardımcı hakem Arda Ünlü de futbolcudan davacı oldu. Futbolcu ve hakem güvenlik güçlerinin arasında karakola götürüldü. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti