Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaya’dan Çoban’a destek teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kaya'dan Çoban'a destek teşekkürü

İl Müftüsü Mustafa Kaya, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu

Peygamber Efendimiz’in (SAV) dünyaya teşrifleri dolayısıyla düzenlenen Kutlu Doğum Haftası nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulunan İl Müftüsü Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Müftü Yardımcıları Ali Abay ve Galip Kolcu’nun da katıldığı ziyarette, Kutlu Doğum Haftası’na ilişkin sohbet edildi.
“BELEDİYE BÜYÜK DESTEK OLUYOR”
Kutlu Doğum Haftası kutlamalarında bu yıl, kardeşlik ahlakı ve hukukunun ana tema olarak belirlendiğini belirten Müftü Mustafa Kaya, hafta boyunca bu tema üzerine etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Kutlama programına, Afyonkarahisar Belediyesi’nin büyük destek verdiğini ifade eden Müftü Kaya, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.
“DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Kutlu Doğum Haftası’nın Peygamber Efendimizi (SAV) daha iyi anlamak adına en önemli bir gün olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise bu yıl kutlamalarda ana tema olarak belirlenen kardeşlik ahlakı ve hukukunun, en iyi şekilde anlaşılması temennisinde bulundu. Başkan Burhanettin Çoban, bu tür etkinliklere ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi. Ziyaret sonunda İl Müftüsü Mustafa Kaya ziyaret anısına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a çiçek takdim etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti