Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler farklı kazandı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler farklı kazandı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı kendi evinde Yalova Grup Belediyespor’u ağırladı. Maça hızlı başlayan Afyon Belediye ilk çeyrekteki hızını maç sonuna kadar sürdürdü ve maçı 105-78 kazandı.
Maça iki ekipte hızlı başladı. İlk çeyrekte Yalova’dan 28 sayı gelirken Afyon Belediye ise 36 sayı ile çeyreği önde tamamladı.
İkinci çeyrekte üzerine koyarak devam eden Afyon Belediye oldu. 25 sayı bulan Afyon Belediye ilk yarıda toplamda 61 sayı buldu. İkinci çeyrekte Yalova’dan ise sadece 15 sayı gelince Afyon Belediye farkı 18 sayıya çıkarmayı başardı.
Üçüncü çeyrek ile birlikte Afyon Belediye rotasyonu genişletti. Bu çeyrekte de Afyon Belediye 23 sayı ile mücadele ederek farkı artırmaya devam etti. Yalova’dan ise 15 sayı daha geldi ve Afyon Belediye son çeyreğe 84-58 önde başladı.
Son çeyrekte oyundaki hızını düşüren Afyon Belediye 21 sayı buldu. Yalova Grup Belediyespor’dan da 20 sayılık cevap gelirken Afyon Belediye maçı 105-78 kazanmayı başardı.
“İLK YARI RAKİBİMİZDEN ÇOK SAYI YEDİK”
Afyon Belediyespor kendi evinde Yalova Grup Belediyespor’u 105-78 mağlup etti. Maçtan hemen sonra yapılan basın toplantısına katılan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, “Maçla ilgili söylenecek pek bir şey yok aslında. İlk yarı rakibimizden çok sayı yedik. Bunun üzerinde durmamız gerekecek. Birkaç tane basit hatamız vardı, bunları tekrarlamamak lazım. Rahat kazanacağımız bir maçtı. Yükselen bir performansımız var. Normal sezonun bitmesine 2 hafta kaldı. Play-Off’lara en üst seviyede girerek oradan da lige çıkmak tek amacımız olacak” dedi.
“PLAY-OFF’LARA
İKİ HAFTAMIZ KALDI”
Play-Off’lara iki hafta kaldığını anlatan Afyon Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Altan Erol yaptığı değerlendirmede, “Bizim için Play-Off öncesi iyi maç oldu. Hatta maçın gidişatına göre belki yumuşak bile kalabilirdik, ama biz daha da üstüne gittik, daha da sertleştik, takım için bu çok önemliydi. Gelecekte oynayacağımız maçlara bir sinyal olarak bakıyorum. Şuanda 2 haftamız kaldı. Daha sonra Play-Off’lar, adım adım kazanarak lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

Afyon Belediye: Hadi Özdemir 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 4 top çalma, Jamelle Hagins 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Marco Knight 21 sayı (3/4 üçlük), 4 ribaund, 2 asist, Altan Erol 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Canberk Cevit 10 sayı, 2 ribaund
Yalova Group Belediye: Markel Starks 11 sayı, 6 asist, Melih Kapucu 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Onur Sonsırma 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Jeleel Akindele 19 sayı, 10 ribaund, 6 asist, Mustafa Baştürk 19 sayı, 10 ribaund, 6 asist

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti