Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Keşke bizimle görüşseydiniz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Keşke bizimle görüşseydiniz”

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği, “Siyasette Başarıya Yürüyenler” paneli düzenledi. Panelde açılış konuşması yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu tür organizasyonlara davet konusunda hassas olunması gerektiğini belirtti

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde “Siyasette Başarıya Yürüyenler” başlıklı bir panel düzenledi. Belçika Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz, Belçika Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, Belçika Saint-Josse-Ten-Noode Belediye Meclis Üyesi Derya Bulduk, Belçika Flaman Bölgesi Milletvekili ve Gent Belediye Meclisi Üyesi Veli Yüksel’in katıldığı paneli Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam yaptı.
VALİLİK BİLGİLENDİRİLİRSE
KATILIM YOĞUN OLUR
Panelin açış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, organizasyonlardaki davet mekanizmasının gelişmesi gerektiğini belirtti. Balkanlıoğlu, böyle güzel bir panele katılımın az olmasını eleştirerek “Bize bu panelin mahiyeti anlatılmadı. Bizimle görüşme yapılsaydı, biz bunun 10-20 katı salonları doldururduk. Bize bağlı okullar, öğretmenler, çeşitli gençlik kuruluşları, dernekler, sivil toplum kuruluşları, emniyet, Polis Okulu gibi bir sürü kuruluş var. Bu kadar ağır misafirler davet edildiğinde bizim uyarılmamızın sayısız faydası var” dedi.
50 YIL ÖNCE GİDENLER, BUGÜN PATRON
Türkiye’den Belçika’ya 50 yıl önce gidenlerin, Belçika’da başarılı olduklarını anlatan Balkanlıoğlu, “Brüksel’e 50 yıl önce gidenler, bugün önemli mevkilere geldiler. Orada rızkını kazanmaya gitti vatandaşlarımız. Bu insanların birçoğu sadece Avrupa vesilesiyle memleketinden çıkmış insanlar. Şimdi, Avrupa’da artık patron konumunda insanlar var. İşyerlerinde Belçika’nın yerlisi işçi çalıştırıyorlar. Polis olmuşlar, doktor olmuşlar, memur olmuşlar, müdür olmuşlar. Saygın bir konumdalar. Bunları gördükçe gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti