Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kışkırtan Acıbadem, ceza Keçilere – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin
Kışkırtan Acıbadem, ceza Keçilere

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, 31 Ocak günlü toplantısında gündemindeki dosyaları karara bağladı. Karara bağlanan dosyada sadece Afyon Belediyespor ile Acıbadem Üniversitesi arasında oynanan maç yer aldı. Dosyada Disiplin Kurulu’na sevk edilen Acıbadem Üniversitesi Basketbol Takımı Genel Sekreteri Çağrı İlk, Koç Ahmet Kandemir’e ceza verilmedi.
İLK’E CEZA YOK
Acıbadem Üniversitesi Basketbol Takımı Genel Sekreteri Çağrı İlk hakkında verilen kararda, “Her ne kadar müsabaka görevlisine yönelik ifadeleri nedeni ile Kurulumuza sevk edilmişse de rapor içeriğinde ihlal unsuru tespit edilemediğinden hakkında ceza verilmesine yer olmadığına oybirliği ile karar verilmiştir” ifadesine yer verildi.
KOÇ KANDEMİR’E DE CEZA YOK
Acıbadem Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Ahmet Kandemir hakkında ise Disiplin Kurulu’nun kararında, “Her ne kadar Kurulumuza sevk edilmişse de zorunluluk hali de dikkate alınarak hakkında ceza verilmesine yer olmadığına, oybirliği ile karar verilmiştir” ifadesi yer aldı.
KEÇİLERE 1 MAÇ VE
 12 BİN LİRA CEZA
Afyon Belediyespor’un 28 Ocak’ta Afyon’da oynanan Afyon Belediyespor-Acıbadem Üniversitesi TBL müsabakasında seyircilerinin neden olduğu olaylar sebebiyle Basketbol Disiplin Yönergesi’nin 29.2.6. maddesi gereğince 1 maç seyircisiz oynama ve 12 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.
Saha içinde ve soyunma odası girişinde Acıbadem Üniversitesi oyuncularından ve Milli Oyuncu Can Altıntığ’ın ve belirli oyuncuların seyirciye yaptığı olumsuz hareketler ve hakaretlerin Disiplin Kurulu’na sevk edilmemesi ise spor kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti