Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocakuş Avrupa ikincisi oldu

Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa

Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda Muaythai Kadınlar branşında 60 kilogramda mücadele eden Kübra Kocakuş, gümüş madalyanın sahibi oldu.

 

Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda Muaythai Kadınlar şampiyonasına Afyonkarahisar’lı sporculardan Kübra Kocakuş katıldı. 60 kilogramda mücadele eden Kocakuş, başarılı bir şekilde finale kadar geldi. Finalde rakibine mağlup olan Kübra Kocakuş, ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

BAŞARILI İKİ ÜLKEDEN BİRİ TÜRKİYE

  1. Avrupa Oyunlarında 6 kota sınırlaması ile katılan Türkiye Milli takımı oyunlarda 2 altın, 2 gümüş, 2 de bronz olmak üzere 6 madalya ile 10 sıklettin 6’sında madalya alan iki ülkeden biri oldu. 3. Avrupa Oyunlarında 20’nin üzerinde Uluslararası Spor Federasyonu 48 ülkenin Milli Olimpiyat Komitesi IOC, EOC, ülkeleri tarafından tanınmış milli ülke federasyonu sporcusu 7 bin 300 kişi yer aldı.

Türkiye’den 19 federasyonun iştirak ettiği Avrupa Oyunlarında Muaythai’de sporular 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 6 madalyayı Türkiye’ye kazandırdı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu yaptığı açıklama da sporcu Kocakuş ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. >> Hakan ARSEVEN’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti