Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hilal Altınbilek Kaç Estetik Yaptırdı?

Fiziksel özellikleri ile oldukça dikkat çeken ünlü oyunu Hilal Altınbilek’in kim olduğundan sonra internette en çok araştırılanlar arasında yer alan Hilal Altınbilek kaç estetik yaptırdı? Sorusu yer aldı. Peki, Hilal Altınbilek kaç estetik yaptırdı?

Fiziksel özellikleri ile oldukça

Son günlerde adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek kaç estetik yaptırdı? Sizler için araştırdık…

 

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

1991 yılında İzmir’de doğan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Kosova kökenli bir aileden gelmektedir. Küçük yaşlarından itibaren tiyatro ile ilgilenen Altınbilek, üniversite eğitimine, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünde okumaya başlayarak daha sonra okurken oyunculuğa ilk adımını attı. Altınbilek katıldığı bir güzellik yarışmasında ilk 5’e girmiş ve daha sonra fotomodel kariyerine adım atmıştır. 2009-2010 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almış ve ilk deneyimini 2011 yılında ‘’FOX’’ ekranlarında yayımlanan ‘’Derin sular’’ adlı dizide yapmıştır. 2013-2016 yılında ise ‘’ Karagül’’ dizisinde ‘’Özlem’’ karakteri ile rol almıştır. 2024 yılında ise ‘’NOW’’ ekranlarında yayımlanan ‘’Şahane Hayatım’’ adlı dizi de ‘’Şebnem’’ karakterini canlandırmaktadır.

 

“ESTETİK BURNUM VE DİŞLERİMDE VAR’’

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, yapmış olduğu bir röpartajda sadece “Estetik burnum ve dişlerimde var. O kıyasladıkları 10 sene önceki halim. Yaptırdığım işlemler yüzümün tam ortasında olduğu için büyük bir fark yaratıyor.” Dedi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti