Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe’yi takip etti, kazandı

Gazeteniz Kocatepe’nin sosyal medya

Gazeteniz Kocatepe’nin sosyal medya mecralarını takip edip arkadaşlarını etiketleyerek çekilişe katılan
Çiğdem Yılmaz Demir ailesi ile birlikte Akrones Thermal Hotel’de rüya gibi bir tatil kazandı

 

Gazeteniz Kocatepe, basılı yayıncılıkta yarım asrı aşkın tecrübesini “Gelenekten Geleceğe” sloganıyla dijital medyaya da yansıtıyor.
TAKİPÇİLERE ÖZEL
ÇEKİLİŞLER YAPILIYOR
Afyonkarahisar’daki gelişmeleri anlık takip edebileceğiniz Gazeteniz Kocatepe’nin sosyal medya sayfaları, takipçilerine özel çekilişlerle akıllarda yer etmeye başladı.
Çiğdem Yılmaz Demir Kocatepe’nin Instagram sayfasında düzenlenen çekiliş ile Akrones Thermal Hotel’de rüya gibi bir tatil kazandı. Demir önce Kocatepe’nin Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube sayfalarını takip etti; ardından Instagram sayfasında 3 arkadaşını etiketleyerek çekilişe katıldı.
Robotik sistemle yapılan çekilişte Akrones Thermal Hotel’de tatil kazanan Çiğdem Yılmaz Demir, eşi ve 25 aylık bebeği ile keyifli anlar yaşadı.
Demir, “Afyonkarahisar termal turizmin başkenti. Biz bunu biliyorduk, severek okuduğumuz Kocatepe Gazetesi’nin sosyal medya mecralarını da takip ederek ilimizdeki gelişmelerden haberdar olmak istedim. Böyle bir tatili kazanmaktan dolayı çok mutluyum. Kocatepe Gazetesi’ne ve bizi misafirperverlik göstererek ağırlayan Akrones Thermal Hotel’de teşekkür ediyorum.” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti