Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: CHP önce Türkiye dedi

Bu haberin fotoğrafı yok
Köksal: CHP önce Türkiye dedi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ilçe,belde ve köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ülke gündemi hakkında vatandaşlarla değerlendirmede bulanan Köksal, “Ülkemizde yaşanan olayların sorumluları vatandaşlarımız tarafından çok iyi bilinmektedir. CHP dün olduğu gibi bugün de önce Türkiye diyerek, üzerine düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye devem edecektir” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Dinar İlçesi’ne bağlı Çiçektepe, Kınık, Tatarlı ve Yıprak köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
BARIŞ VE HUZUR
ORTAMI SAĞLANMALI
Köy ziyaretlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara selamını ileten Milletvekili Köksal, “Terör olayları sonucu hemen hemen her gün şehit cenazeleri gelir oldu. Ülkemizde bir an önce barış ve huzur ortamının sağlanması lazım. Ancak bir takım çevrelerin siyasi rantları uğruna bu huzur ve barış ortamı sağlanamıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hükümetin kurulması için sorumluluk içerisinde özverili bir şekilde çalışmamıza rağmen kamuoyunun da takdir edeceği gibi AKP’nin tutumu sayesinde hükümet kurma çalışmaları sonuç vermedi. CHP Önce Türkiye diyerek, üzerine düşen sorumluluğu en duyarlı şekilde yerine getirdi” dedi.
İŞÇİNİN, ESNAFIN EMEKLİNİN VEKİLİYİM
Terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet ailelerine ise sabırlar dileyen Köksal, “Ülkemizde yaşanan terör olaylarının yanı sıra ekonomi ve dış politikada da sorunlar ne yazık ki hat safhadadır. Vatandaşlarımız geçim derdinde evine ekmek götürebilme derdinde. Seçim dönemi seçimlik ziyaretlerde bulunan alışa gelmiş bir Milletvekili olmayacağımı 7 Haziran’dan öncede söylemiştim. Ben işsizin, esnafın, işçinin emeklinin vekiliyim. Sorunları dinleyerek not kağıtlarında tutmak yerine bu sorunlara el birliği ile nasıl çözüm getirebiliriz bunun uğraşında olacağım” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞIN SORUNUN
BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ
Bundan sonrada Afyonkarahisar’da vatandaşlarla sıklıkla bir araya gelmeye devam edeceğini kaydeden Milletvekili Köksal, vatandaşın sorunun büyüğü ve küçüğünün olmayacağını bu sorunların çözümü için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.
Milletvekili Burcu Köksal’ın kendileriyle Sıklıkla bir araya geldiğini ifade eden vatandaşlar ise, Köksal’ı kendilerinden biri olarak gördüklerini ve her zaman yanında olduklarını ifade ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti