Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köprübaşı umumi hamamı tekrar hizmete açıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
Köprübaşı umumi hamamı tekrar hizmete açıldı

Sandıklı Belediyesi’ne bağlı Hüdai Kaplıcası’nda yenilikler devam ediyor. Köprübaşı Umumi Hamamı yapılan tadilatlar sonrasında baştan aşağı yenilendi

Yapılan oteller ve yeniliklerle son yıllarda termal turizmin gözbebeği haline gelen Hüdai Kaplıcası’nda Köprübaşı Umumi Banyosu’nda başlayan tadilatlar sona erdi. Havuzu, banyo yerleri, bekleme salonu ve tuvaleti olmak üzere içi ve dışı komple yenilenen Köprübaşı Umumi Hamamı tekrar hizmete açıldı. Dışında ve çevre düzenlemesinde önemli çalışmaların yapıldığı Köprübaşı Umumi Hamamı yılladır en çok tercih edilen hamamlar arasında yer alıyor.
İç kısmı tepeden tırnağa yenilenen Köprübaşı Hamamını gören kaplıca misafirleri yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirtirken; “Uzun zamandır bu hamamı tercih ediyoruz. Özellikle içinde ki havuz, banyo ve tuvaletler çok kötüydü. Yıllardır buraya el değmiyor, sadece boya badana yapılıyordu. Mermerleri, fayansları, tuvaletleri kısaca her şeyi yenilenmiş ve çok güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”dedi.
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kaplıcamız yeni yapılan oteller, yaptığımız yeniliklerle termal turizmde önemli derecede yol kat etti. Kaplıcamızın hemen hemen her yerinde tadilatlar yaptık. Hamamlardan tutunda, apart dairelerin bir çoğunun banyolarını, odalarını mobilyalarıyla birlikte yeniledik.Yaptığımız yeni parklar, restaurant, işyerleri, market, doğal şelale ve içmeler ile Kaplıcamıza gelen misafirlerimize daha iyi hizmet sunabilmek için mücadele ediyoruz. Göreve ilk başladığımda atıl vaziyette depo olarak kullanılan Laleli, Çelikli ve Vali umumi banyolarını yenileyerek tekrar kullanır hale getirdik. Yaydığı pis koku ve çirkin görüntüyle yıllardır kaplıcamızın kanayan yarası olan Kaplıca Çayının ıslah edilmesi ve yaptığımız çevre düzenlemesiyle kaplıcamız hem kokudan kurtuldu hem güzel bir görünüme kavuştu. Köprübaşı Umumi Hamamı’nda da başlattığımız yenileme çalışmaları sona erdi ve hizmete açtık.İlçemize hayırlı olsun” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti