Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Korkutan Deprem. Birçok İlde Hissedildi

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Richter

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Richter ölçeğine göre 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem bir çok ilde hissedildi.

Gece saatlerinde de Trabzon’da deprem meydana geldi.

(AFAD) Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın verilerine göre, bugün saat 05.32’de merkez üssü Hatay’ın Kırıkhan ilçesi olan 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 8,28 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, Hatay kent merkezinde de hissedildi. Merkez üssü Kırıkhan ilçesi Taşoluk Mahallesi olan deprem; Adana başta olmak üzere komşu illerde de hissedildi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Gece saat 00.03’de Trabzon merkezli bir deprem kaydedildi. Trabzon’daki depremin büyüklüğü 2.8 olarak belirlendi.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya deprem sonrası yaptığı paylaşımda “Hatay İli Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.” ifadelerini kullandı.

#Hatay İli #Kırıkhan ilçesinde , büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir.

Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti