Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da çocuk şenliği coşkusu

Kütahya Belediyesinin organizasyonuyla çocuklar için ücretsiz düzenlenen ve Ağustos ayı boyunca süren “Bir Gülüş Bize Yeter” isimli çocuk şenliğinin coşkusu Zafer Meydanı’nda son kez yaşandı.

Kütahya Belediyesinin organizasyonuyla çocuklar

Türkiye’ye örnek olan ve her yaş grubuna hitap eden etkinlikleri hayata geçiren Kütahya Belediyesinin organizasyonuyla çocuklar için ücretsiz düzenlenen ve Ağustos ayı boyunca süren, “Bir Gülüş Bize Yeter” isimli çocuk şenliğinde Zafer Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Alim Işık, minik misafirlerle ve aileleriyle vakit geçirerek hediyelerini takdim etti. Şenlikte çocuklara ve ailelerine gösterdikleri teveccüh için teşekkür eden Başkan Işık, bu ve buna benzer etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
Ücretsiz olarak düzenlenen şenlikte Kütahya Belediyesi, şişme oyun grupları, balon, yüz boyama, palyaço, geleneksel oyunlar, pamuk şeker, dondurma, patlamış mısır, çeşitli ikramlar ve yarışmalarla çocukları hem doyasıya eğlendirdi, hem de sevdikleri tatları bulma fırsatı sundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti