Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KYK’dan ödül yağmuru – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde yapılan
KYK’dan ödül yağmuru

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde yapılan final müsabakalarının ardından kapanış ve ödül töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Erhan Günay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, KYK İl Müdürü Nurullah Pervaneli ile il protokolü katıldı.
Kapanış ve ödül töreni için mikrofonu alan Pervaneli konuşmasında; “İlimize gelip misafir olduğunuz için bizler çok memnuniyet duyduk. Sizlerin de memnun ayrıldığını umuyoruz. Yurtlarınıza, İl Müdürlüklerinize ve ailelerinize selamlarımızı iletiniz. Satrançta ‘en iyi hamle rakip taştan feda etmektir’ deyimi vardır; fakat hepiniz centilmence yarıştınız. Turnuva süresince bize yardımlarını ve desteklerine esirgemeyen başta Satranç İl Temsilcisi Alptuğ Bey olmak üzere hakemlerimize ve GSB İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Satranç turnuvasına 2. kez ev sahipliği yapmaktan ve Afyonkarahisarımızı sizlere tanıtmaktan mutluluk duyduk” dedi.
Derece alan öğrenciler ödüllerini Vali Yardımcısı Erhan Günay ve protokol üyelerinden aldı. Kız öğrencilerde birinci Trabzon İl Müdürlüğünden Ezgi Adanmış, erkek öğrencilerde birinci Samsun İl Müdürlüğünden Mehmet Latif Tum oldu. Birincicilere tablet, ikincilere Mermer Satranç Takımı, üçüncü ve dördüncülere satranç takımı ve beşincilere taşınabilir şarj aleti hediye edilirken katılan tüm öğrencilere tişört, Afyonkarahisar hatırası porselen kupa, hediyelik lokum ve harici bellek hediye edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti