Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Passolig Çöktü Mü? Galatasaray 2024 Kombine Satışı Başladı

Taraftarlar Passolig Neden çalışmıyor? Sorusunun cevabını ararken, Passolig’in neden geçici bir süre çalışmadığı belli oldu.

Taraftarlar Passolig Neden çalışmıyor?

PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ?

Galatasaray taraftarı şampiyonluk kutlamalarını yapmayı planlarken, GS Kombine Genel Satışını beklemeye başladı. Heyecanlı bekleyişin ardından Passolig ekranının açılması ile sisteme aynı anda çok sayıda giriş yapıldı. Biran evvel kombine biletini almak isteyen Galatasaraylı taraftarın yoğun girişi ile sistem isteğe cevap veremedi ve kısa süreli olarak hizmet durdu. Sonrasında ise sorun çözülerek taraftarlara hizmet vermeye devam etti.

PASSOLİG NEDİR?

14 Nisan 2014 tarihinde uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini Passolig Kartlarına bıraktı. O Tarihten bu tarafa maçlara artık sadece Passolig Kart ile girilmekte. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona ererken, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek mümkün hale geldi. Kombine biletler de Passolig Kartlarına tanımlanırken, satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumlandırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını da alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti