Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Madde bağımlılığına karşı ilaçsız yöntem

Bu haberin fotoğrafı yok
Madde bağımlılığına karşı ilaçsız yöntem

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği yetkilileri, madde bağımlılığına karşı ilaçsız bir yöntemle başarılı olduklarını belirtti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, dünyada bir ilki başaran Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele UBM Derneği yetkililerini makamında kabul ederek onları yürekten tebrik etti.
Ziyarette Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele (UBM) Derneği Genel Başkanı Ahmet Akay, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, UBM Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Hakan Koç ve İMG A.Ş. Bursa Bölge Müdür Yardımcısı, UBM Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Teşkilatlanma Başkanı olan Günay Barış ile Jijitshu ve MMA (Karma Dövüş Sanatı) sporunda başarılar elde etmiş ilimiz gençleri hazır bulundular.
Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele (UBM) Derneği Genel Başkanı Ahmet Akay; “Afyonkarahisar’da madde bağımlısı 4 tane gencimiz var. Bunun Türkiye’de değil dünyada bir ilk olan ilaçsız bir tedavi yöntemi ile spor destekli olarak madde bağımlılığından uzaklaştırdık. Hiçbir iğne ve ilaç olmaksızın krizlere giren, yani çok üst seviyelerde madde bağımlılığı yaşayan ve çok genç olan bu evlatlarımızı bu kötü alışkanlıklarından kurtararak, tamamen kendilerini ve dolayısıyla toplumumuzu zehirleyen maddeden kurtardık. Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Hakan Koç’un önderliğinde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Diktaş’ın sahiplenmesiyle ve derneğimizin gülen yüzü İMG A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Günbeki’nin destekleriyle dünyada bir ilki başardık. Her türlü şarta ve olumsuz durumlarda bile yılmadık. Böylesine güzel bir başarıyı herkesle paylaşmanın onur ve gururunu yaşıyorum.”dedi.
Afyonkarahisar’daki madde bağımlısı gençlerimizi başta Sayın Valimiz’in büyük destekleri, bunun yanından Halk Eğitim Müdürü Murat Diktaş’ın özverisi ile UBM Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Hakan Koç’un büyük gayretleriyle Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde Belediye Başkanı Murat Karakoyun’nun katkılarıyla sporu sevdirdiklerini ve böylece madde bağımlılığından tamamen kurtardıklarını belirten (UBM) Derneği Genel Başkanı Ahmet Akay;“Sinanpaşa’da oksijenin bol olduğu, doğa ile iç içe olan bir mekanda gençlerimize oksijen depolandı. Daha sonra Sayın Valimizin destek ve katkılarıyla Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezinde bulunan ve çok güzel imkanlara sahip olan salon ile Afyonkarahisar Spor Kompleksinde Hakan Koç hocalarının geceli, gündüzlü verimli bir çalışma sonucunda dünyada bir ilki başardılar. Böylece ilaçsız tedavi sonucunda büyük bir başarı yakalanmış oldu. Ben emeği geçenlere derneğim ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyor, bu başarının tüm dünyaya örnek olacağını belirtmek istiyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti