Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mahmutköyüspor sevgisi ağır bastı” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Mahmutköyüspor sevgisi ağır bastı”

Geçen sezon sonunda duygusal bir şekilde Mahmutköyüspor’a veda eden tecrübeli defans
oyuncusu Fatih Yalçın, takımına geri döndü. Takımın kötü gidişatına üzüldüğünü belirten Yalçın, “Bıraksak da bir yere kadar dayanabiliyor insan. Geri döndük ama faydalı oluruz, ama bir faydamız olmaz elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Mahmutköyüspor’un eski futbolcusu Fatih Yalçın geçen sezon sonunda takımına, takım arkadaşlarına ve futbol camiasına duygusal bir veda etmişti. Yalçın’ın vedasını daha önce Gazeteniz Kocatepe’nin yayınlamıştı. Ardından Yalçın’ın takım arkadaşları 2015-16 sezonu öncesinde takıma geri dönmesi için çağrı yapmıştı. Arkadaşlarının çağrısına tepkisiz kalan Fatih Yalçın, Mahmutköyüspor’un 3 haftadır aldığı sonuçlar ve kötü gidişatı sonrasında takıma dönme kararı aldı. Mahmutköyüspor’dan ayrılmasından sonra lisanslı olarak her hangi bir futbol takımında forma giymeyen Fatih Yalçın, takımına geri döndü.
Futbol’a tekrar Mahmutköyüspor’da devam eden Yalçın, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Neden döndüğünü açıklayan Yalçın, “Daha önce belirttiğim ifadelerle Mahmutköyüspor Kulübü ile bir bağlantım kalmadığını ifade etmiştim. Günlerdir haftalardır gerek futbolcu arkadaşlarım gerek Mahmutköyüspor Kulübü’ne gönül veren dostlarım, kardeşlerim takıma geri dönmem için ellerinden geleni yaptılar. Hep birlikte daha güçlü olabileceğimizi, daha iyiye gidebileceğimizi ve birbirimizi tamamlamamız gerektiğini ilettiler. İlk iki hafta yaşanan olumsuz olaylarında takımımızı ve seyircimizi olumsuz bir şekilde etkilediğini gördüm. Bir Mahmutköyüspor taraftarı, gönül vereni olarak bu da beni oldukça çok üzdü. Ben takım kaptanı olarak ilk önce kendine saygıyı, rakibe saygıyı, forma saygıyı, takımına saygıyı her şeyden önce ahlaklı bir oyuncu olmalarını istedim. Hep bunlar için mücadele ettim. Takım olma yolunda her şeyin birlik beraberlik kardeşlik ve dostluktan geçtiğine inandım. İnandık ki köy takımı olmamıza rağmen sayısız başarılar yakaladık. Şimdi bazı kesimlerden seslerde gelecek hani futbolu bıraktın, bir bırakıyorsun tekrar geri dönüyorsun şeklinde. Belki başkaları da olsa benim yerime onlarda aynısını yapardı. Mahmutköyüspor sevgisi ağır bastı. Demek ki İliklerimize kadar işlemiş. Ne kadar bıraksak da bir yere kadar dayanabiliyor insan. Ama şu bir gerçek ki geri dönmemde futbolcu kardeşlerimin ve bu camiaya gönül veren dostlarımın katkısı oldukça büyük. Bu saatte geri döndük ama faydalı oluruz, ama bir faydamız olmaz; ama biz her zamanki gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Yaz boyunca bir transfer yapma şansımız olmadı. Transferin son günlerinde aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. İnşallah bu takım hak ettiği yerlerde olur.” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti