Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devrim Ölmez, CHP’den aday adaylığını açıkladı

Sigortacı-Çiftci Devrim Ölmez, CHP

Sigortacı-Çiftci Devrim Ölmez, CHP Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ölmez, Afyonkarahisar’da yaşayan herkesin başkentteki sesi olmak için gençlerin söyleyecek sözleri var demekiçin milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.
Sultandağı ilçesinin Yeşilçiftlik beldesinde 15 yıl CHP’den Belediye Başkanlığı görevini yürüten merhum Zekeriya Ölmez’in oğlu olan Devrim Ölmez, CHP 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adayı Devrim Ölmez, bugün partide düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. “Gönüller girmeye geldim.” sloganını kullanan Devrim Ölmez şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’da yaşayan herkesin Ankara’da sesi olmak, gençlerinde söyleyecek sözü var demek için aday adayı oldum. Partimizin il yönetim kurulu başkan yardımcılığı yürüttüm. Sigortacı ve kiraz üreticisi çiftçiyim. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı seçtirmek için mücadele ediyoruz.” dedi.

>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti