Sigortacı-Çiftci Devrim Ölmez, CHP Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ölmez, Afyonkarahisar’da yaşayan herkesin başkentteki sesi olmak için gençlerin söyleyecek sözleri var demekiçin milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.
Sultandağı ilçesinin Yeşilçiftlik beldesinde 15 yıl CHP’den Belediye Başkanlığı görevini yürüten merhum Zekeriya Ölmez’in oğlu olan Devrim Ölmez, CHP 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adayı Devrim Ölmez, bugün partide düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. “Gönüller girmeye geldim.” sloganını kullanan Devrim Ölmez şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’da yaşayan herkesin Ankara’da sesi olmak, gençlerinde söyleyecek sözü var demek için aday adayı oldum. Partimizin il yönetim kurulu başkan yardımcılığı yürüttüm. Sigortacı ve kiraz üreticisi çiftçiyim. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı seçtirmek için mücadele ediyoruz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi
ASAYİŞ
30 Mayıs 2023GÜNDEM
30 Mayıs 2023GÜNDEM
30 Mayıs 2023ASAYİŞ
30 Mayıs 2023ASAYİŞ
30 Mayıs 2023UNCATEGORİZED
30 Mayıs 2023UNCATEGORİZED
30 Mayıs 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.