Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnsana Artı Derneği’nden 55. yıl ziyareti

Bu haberin fotoğrafı yok

İnsana Artı Derneği Başkanı Serhat Tugan ve yönetim kurulu üyeleri Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret ederek 55. kuruluş yıldönümünü kutladılar

 

İnsana Artı Derneği Başkanı Serhat Tugan, Afyonkarahisar SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi ve Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Tür ile Dernek Üyesi Av. İsmail Alaka, Gazeteniz Kocatepe’ye 55. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyarette bulundular.
“KOCATEPE GAZETESİ’NİN
YERİ VE ÖNEMİ AYRI”
Ziyarette gazeteniz Kocatepe’den övgü dolu sözlerle bahseden Başkan Tugan, “55. yılınız kutlu olsun. Sizler de bir kamu kuruluşu gibi, sivil toplum örgütü gibi kamuoyunu yönlendirici bir görev yapıyorsunuz. Bir bakıma tarih kitabı gibi yapılan haberler uzun yıllar sonra da üniversitede ve kütüphanelerde bilgi amaçlı kullanılabiliyor. Afyonkarahisar’da Kocatepe Gazetesi’nin ayrı bir yeri ve önemi var. Haberden ve gazetecilikten daha öte her gün kalıcı eserler bırakıyorsunuz.” dedi.
“YENİ
PROJELERE YOĞUNLAŞTIK”
Dernek faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Tugan, 2 proje üzerinde yoğunlaştıklarını belirterek, “Derneğimizin çıkış gayesi öğrencilerimizle, çalışanları bir araya getirmek. Bu kapsamda dernek üyelerimizle birlikte iş adamlarımızı sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizi ziyaret ederek onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanıyoruz. Önümüzdeki ay hayata geçirmeyi planladığımız bir projemiz var. Daha çok tanınmış kişilerden ziyade yaptıkları işlerde başarılı olan sıradan kişilerle bir araya geleceğiz.
İşadamı, müdür, amir, sanatçı değil de sarı otobüsleri kullanan bir ağabeyimiz hastalanan kişyi hastaneye götürmüştü bu kişiye ödül vermek istiyoruz. Sandıklı’da lastik tamirciliği yapan teyze gibi kişilere ödül vermek istiyoruz. Öte yandan ‘Bir Çay Bir Sohbet’ projemiz vardı bilindiği üzere bu projemize de devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ise Tugan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti