Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınların yıldızı Gazi oldu

Yıldız Kadınlar Basketbol Ligi

Yıldız Kadınlar Basketbol Ligi müsabakaları Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda birbirinden heyecanlı maçlarla tamamlandı

 

Afyonkarahisar’da spor müsabakaları farklı branşlarda devam ediyor. Yıldız Kadınlar Basketbol Ligi müsabakaları Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonundaki maçlar sonrasında tamamlandı. Karşılaşmalarda Gazispor Kulübü birinci, Çimentospor Kulübü ikinci, Beş Yıldızspor Kulübü ise üçüncü oldu. Birinci olan Gazispor Kulübü grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Basketbol müsabakalarını yerinde takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Bugün burada Yıldız Kadınlar Ligi müsabakalarını takip ettik. Afyonkarahisar’da basketbol sporunu ilgi bir hayli yoğun. Ben inanıyorum ki ilimiz basketbol branşında adını tüm Türkiye’ye duyuracak. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, spor hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Müsabakalar sonucunda düzenlenen ödül töreni ile takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale takdim etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti