Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yetkim yokken bunları yaptıysam beni bir de vekil iken görün”

İYİ Parti 28. Dönem

İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun, tepeden inme bir milletvekili aday adayı olmadığının altını çizerek, “2 Nisan Pazar günü yapılacak ön seçimlerde oylarınıza talibim “Dedi

İYİ Parti 28. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Grand Derya Düğün Salonunda iftar programı düzenledi. Programa; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili aday adayları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partilerle birlikte toplam bin kişilik katılım gözlendi.
“TEPEDEN İNME DEĞİL, EN TABANDAN TIRNAKLARIMLA KAZA KAZA GELİYORUM”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 26 mayıs 2021 tarihinde, Türkiye Büyük Millet meclisinde, parti rozetini takmasının ardından merkez ilçede üye kaydını yaptırdığını dile getiren Olgun: “O gün bu gündür, hiç durmadan sürekli sizlerle beraber oldum. Aslen Çay ilçesindenim. Ayrıca, merkez ilçe üyesi ve delegesi olmama rağmen, Afyonumuzun 17 ilçesi ve merkez ilçemizi bir bütün olarak görüp, hiçbir ilçeyi diğerinden üstün tutmadım. Her ilçeye, kongrelerle beraber, en az üç defa ziyarete gittim. Hatta, bazı ilçelerimize 4-5 kez gittiğim olmuştur. Kongrelerden sonra, seçilen ilçe başkan ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretlerimi en az 80-100 araçlık konvoylarla, gerçekleştirdim. Burada maksadım, ilçe teşkilatlarımızı ve partimizi bu ilçelerde onure etmekti. Bunda da ziyadesiyle başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Merkez ilçe delege seçimleri ve kongre sürecini beraber icra ettik. Ben, teşkilat ve taban siyasetinden geldim. Güvenenler mahallesinde delege seçimlerine girerek ve seçilerek merkez ilçe kongre delegesi oldum. Biliyorsunuz, rakipli bir kongreden seçildi. İzzet Köken kardeşim merkez ilçe başkanımız seçildi. Buradan da il delegesi, il kongresinde de büyük kongre delegesi seçildim. Şuan da ise hiç bir üyemiz arasında ayrım yapmaksızın, hepsini kucaklıyorum. Demem o ki, tepeden inme değil, en tabandan tırnaklarımla kaza kaza geliyorum.” Şeklinde konuştu.

“HER TÜRLÜ İHTİYAÇ VE TALEBİ KARŞILAMAYA ÇALIŞTIM ”
Yaklaşık 2 yıldır, İl başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve 18 ilçe başkanı ile, sürekli iletişimde olup, elinden geldiğince her türlü talep ve istekleri karşılamaya çalıştığını belirten Olgun sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçelerimiz ve merkez ilçemize bağlı beldelerimizde eksik olan teşkilatların kurulmasını, binaların tutulmasını, il başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu önceki ilçe başkanımız Orhan Karagöz ve yeni ilçe başkanımız İzzet Köken kardeşimle gerçekleştirdik. Ve yine hepinizin malumu, Afyonumuzda çok konuşulan, o günlerde bir hayli gündemde olan, Ordu Bulvarı üzerindeki iş yerini kiraladım. Giydirmesini ve tefrişatını yapıp, anahtarını il başkanımıza teslim ettim. Bugün seçim koordinasyon merkezimiz olarak kullanılıyor. Orada, benim bir tane resmimi göremezsiniz. İl başkanımızın, haftalık basın toplantılarını yapmasının yanında, partimizin deprem yardım organizasyonları dahil, partimizin her türlü etkinliği burada yapılmaktadır. Bunun yanında, il teşkilatımızın sorun ve problemlerinin çözümünde de katkı sağladım. İlimiz coğrafyasının geniş olması nedeniyle, il başkanlığımızın ihtiyaç duyduğu aracı il başkanlığına tahsis ederek büyük bir ihtiyacı karşıladım. Elimden geldiğince partililerimizin, iyi günü olan düğünlerinde, kötü günü olan cenazelerinde bulunmaya çalıştım.”
“ÖN SEÇİMLERDE OYLARINIZA TALİBİM”
‘Kendini çok iyi yetiştirmiş hukukçu bir kardeşinizim’ diyen Olgun, “Ülkemizde çok tanınan, bilinen avukatlarla ortak davalara giriyorum. Türkiye’de çok büyük şirketlere danışmanlık hizmetleri veriyorum. Bunların yanında, yukarıda bahsettiğim gibi sizlerden biriyim. İnanın, son iki yıldır partimize harcadığım mesai, kendi işlerime ayırdığım zamandan çok daha fazladır. Bundan kesinlikle şikayetçi değilim. Severek, isteyerek ve büyük bir heyecanla koşturdum. Şimdi, sizlere klasik bir siyasetçi söylemini ifade etmek istiyorum; hani derler ya yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Ben hiç bir yetkim yok iken bu kadar koşturup, çalışıp, hizmet ettim. Hani bir söz daha var bilirsiniz; tarlada izin olsun ki harmana yüzün olsun diye. Şükürler olsun tarlada ayağımızın değmediği yer yok. Dedim ya, hiç bir yetkim yokken, sizlere hizmet etmeye çalıştım. şimdi ise, sizlerden, partimize ve kadim şehrimiz Afyonkarahisar ‘a hizmet etmek için yetki istiyorum. Benim şahsen yapılmasını çok istediğim tüm üyelerimizin katılımıyla, önümüzdeki pazar günü yapılacak olan ön seçimlerinde oylarınıza talibim. Sizler takdir eder, Rabbim de nasip ederse beni milletvekilliğinde görün. Size söz veriyorum, günün her saati ulaşabileceğiniz, her türlü meselenizi anlatabileceğiniz bir vekiliniz olacağım.” ifadelerinde bulundu.
“AFYON’UMUZA HERKESİN GIPTA İLE BAKACAĞI HİZMETLERİ GETİRECEĞİM”
Ankara’da TBMM karşısında, çok merkezi bir yerde ‘Afyon İyilik Evi’ni ihdas ettiğini söyleyen Olgun, sözlerini şöyle tamamladı: “Özellikle partili arkadaşlarım, Ankara’ya geldiğinde asla yabancılık çekmeyecek, her türlü problemleriyle, hem şahsım, hemde kurduğum ekibim yakından ilgilenecek. Afyon’a dönerken de Allah razı olsun iyi ki Hakan vekilimizi seçip göndermişiz dedirtmenin mücadelesini vereceğim. Yine size söz veriyorum; yürütmenin millet ittifakına geçmesi durumunda, Afyonumuza herkesin gıpta ile bakacağı hizmetleri getireceğim. sizleri asla mahcup etmeyip, gurur duyacağınız, iyi ki seçmişiz diyeceğiniz bir vekil olacağım inşallah. Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında çıkan sonucun partimiz, afyonumuz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbim ‘den niyaz ediyor, davetime icabet edip buraya kadar teşriflerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı minnet, şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti