Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SÜPER STAR AFYONKARAHİSAR’I SALLADI

MXGP ve MotoFest muhteşem

MXGP ve MotoFest muhteşem finallerle son buldu.

Türkiye’nin en büyük entegre gençlik festivali MotoFest’in son gününde Afyonkarahisar’da süper star Ajda Pekkan sahne aldı.  Geçmişten bugüne dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Pekkan, geniş repertuarıyla mest etti. ‘Eğlen Güzelim’le geçmişe götürdü, ‘Yakar Geçerim’le herkesi coşturdu. Ara vermeden iki saat boyunca sahnede kalan Pekkan, bitmeyen enerjisi ve muhteşem performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Son Anadolu konserini 2013 yılında veren Pekkan Afyonkarahisar’da uzun süreden sonra bir ilke imza atarak, sahne aldı. Saatler öncesinden Motorsporları Merkezi alanı Pekkan hayranları ile doldu taştı.

Ajda Pekkan Afyonkarahisar’da olmaktan dolayı mutluluğunu paylaşırken sık sık hayranları ile diyaloglarda kurdu. Adeta MotoFest’i sallayan Süper Star katılımcılardan tam not aldı. MotoFest’in finali Ajda Pekkan’ın muhteşem konseri ile sona erdi.

“SİZ İSTEYİN BİZ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Coşkulu kalabalığın heyecanını paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek konser alanındaki vatandaşlara seslenerek; “Hepinize çok teşekkür ediyorum. MotoFest etkinliğimiz bu akşam sona eriyor. Önümüzdeki yıl daha geniş katılımla tekrarını gerçekleştireceğiz. Sizleri seviyoruz. Siz isteyin biz yapmaya devam edeceğiz. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti