Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSM Çocuk Korosu seçmeleri tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi TSM Çocuk Korosu Seçmeleri tamamlandı

 

2019 yılında kurulan Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu, bu sene de çalışmalarını sürdürecek.
9-14 yaş arası adayların başvurduğu Çocuk Korosu’nun seçmeleri yapıldı. Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Belediye Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen seçmelerde çocuklar hünerlerini sergiledi. Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde Türk müziğini araştırmak, öğretmek ve yaygınlaştırmak için kurulan çocuk korosunun seçmelerinde adaylar seslendirdikleri eserlerle koroya girebilmek için mücadele etti. Jüri, adayları tek ses, çift ses, ezgi tekrarı, ritim tekrarı özelliklerine uygunluk gibi kriterlere göre değerlendirme yaptı.
Seçmelerde başarılı olan 35 çocuk, Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Korosu’na girmeye hak kazandı. Minik koristler, Kültür Sanat Akademisi Müzik Bölümünde Şef Kürşat Bertuğ Arıcan önderliğinde hafta sonları çalışma yapacak. Çocuklar; milli bayramlar ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ile festivallerde konser verecek. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti