Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkücü kalmak şereflerin en büyüğüdür”

MHP Milletvekili Mehmet Taytak,

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar KAÇEP üyelerini başkentte ağırladı. Taytak, “Ülkücü olmak şereftir. Ülkücü kalmak şereflerin en büyüğüdür” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar KAÇEP üyeleri, MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından hafta sonu düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ‘Engelsiz Yaşam’ adlı panele katıldılar. KAÇEP üyeleri panel sonrası MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’la birlikte Başbuğ Alparslan Türkeş’in Anıt Mezarını ve Etimesgut’taki Türk Tarihi Müzesini ziyaret etti.
İLK ZİYARET BAŞBUĞ’UN KABRİNE
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ‘Engelsiz Yaşam’ adlı bir panel düzenlendi. Düzenlenen panele MHP Afyonkarahisar KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek ve 45 KAÇEP üyesi katıldı. Panel sonrası MHP Afyonkarahisar KAÇEP üyeleri ile bir araya gelen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara’da bir gezi programı düzenledi. Taytak, KAÇEP üyeleri ile birlikte ilk olarak MHP’nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki Anıt Mezarını ziyaret ederek dua etti. Burada konuşan Taytak, “Başbuğumuzun davası yaşıyor, yaşatmaya da devam edeceğiz. Hem genç nesillerimiz hem hanımefendilerle buradayız. Allah razı olsun büyük bir davanın sahibiydiniz. Türk Milleti için çıktığınız yolda bu nesillerle devam ediyoruz. Ülkücü olmak şereftir. Ülkücü kalmak şereflerin en büyüğüdür. Sizlere layık olmak için çalışıyoruz. Ruhu şad olsun.” dedi.
“TAYTAK ANKARA İÇİNDE ÇALIŞIYOR”
Etimesgut Türk Tarihi Müzesini ve Parkını ziyaret eden KAÇEP üyelerini, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirel, Taytak’ın sadece Afyonkarahisar için değil, Ankara içinde çalıştığını söyledi. Demirel, “MHP Afyonkarahisar KAÇEP üyelerini Etimesgut Belediyesinde misafir etmekten onur ve gurur duyduk. Güzel bir program hazırladık. İnşallah yakın bir zamanda Sayın vekilimizin de uygun gördüğü bir tarihte daha geniş bir programda Afyonkarahisarlıları ağırlamak isteriz. Sayın vekilimizi biz seviyoruz. Sadece Afyon için çalışmıyor, Ankara içinde çalışıyor. Bize çok destekleri oluyor. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti