Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masal kadar güzel bir park

Bu haberin fotoğrafı yok
Masal kadar güzel bir park

Afyonkarahisar Belediyesi, 32 bin metrekarelik yeni bir park yapıyor. “Masal Dünyası Parkı” adını taşıyan mekân, şimdiden merak uyandırıyor

Uydukent’in planlanmasında etkili olan M. Sami Hancıoğlu’nun adını taşıyan Masal Dünyası Parkı, tamamlanınca bölge sakinlerinin ve diğer semtlerden gelecek vatandaşların vazgeçilmez mekanlarından biri haline gelecek. 32 bin metrekare alan üzerine kurulan M. Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, yürüyüş yollarıyla, çocuklara yönelik survivor macera parkı ve çocuk oyun alanları ile büyük beğeni toplayacak.
SEÇİM VAATLERİ ARASINDAYDI
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın 30 Mart 2014 seçim vaatleri arasında yer alan “Masal Dünyası Parkı”nı renklendirecek masal kahramanları Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Devlet Parkı’nda yer alan atölyesinde hazırlanıyor. Dışarıda özel bir firmaya yüksek maliyetlere yaptırmak yerine Belediye’nin kendi kurduğu atölyesinde düşük maliyetlerle imal edilen Masal Kahramanları, Afyonkarahisar’da bir ilk olacak. Masal kahramanlarının modellenmesi, kalıba alınması, tamir ve tadilatlarının yapıldığı atölyede 80’in üzerinde 17 farklı guruptan oluşan ürün yer alıyor. Fiber malzeme ile yapılan masal kahramanları, hafif ve aynı zamanda da dayanıklılığı ile çocukların vazgeçilmez oyun grubu olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti