Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Medeniyet yolunda 87. yıl – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Medeniyet yolunda 87. yıl

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 87’nci yıldönümü Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Cumhuriyetimiz’in kazanıldığı topraklar Afyonkarahisar’da da coşku ile kutlanacak

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ilk olarak bugün saat 09.15’de devlet adına Vali Haluk İmga’nın makamında tebrikleri kabul edecek. Atatürk Stadyumu’nda saat 10.00’da devam edecek kutlama programı ise Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Veli Yıldırım, halkın ve bayrama katılan kuruluşların bayramını kutlamalarıyla başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız’ın okunmasının ardından Ay Yıldızlı Türk Bayrağımız göndere çekileceği stadyumdaki törenlerde Vali Haluk İmga günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapacak. Cumhuriyet’le ilgili şiirlerin okunması, Fatih Lisesi öğrenci korosunca 10’uncu Yıl ve Gençlik Marşı’nın söylenmesi, Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin halk oyunları gösterisiyle bayram programı devam edecek. “87. Yılında Cumhuriyet” konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilecek. PMYO bandosu eşliğinde tüm okulların bayrak ve flama gurupları, askeri birlikler, Muharip Gaziler, PMYO öğrencileri, İl İzci grubu, ilköğretim okulları, ortaöğretim okulları, spor kulüpleri tören geçişini gerçekleştirecekler. Tören geçişinin ardından Cumhuriyet Bayram programı son bulacak.
Çevre ve Orman Bakanlığı’nın çevre bilincini geliştirmek amacıyla tahsis ettiği Çevre Tırı da 09.00-13.00 saatleri arasında Atatürk Stadyumunda vatandaşları bilgilendirecek.
Havanın yağışlı olması halinde Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kutlamalarda Cumhuriyet ruhu ve coşkusu doyasıya yaşanacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti