Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Ali Yılmaz, Neden Vefat Etti?

Siyasetçi, iş insanı ve Trabzonspor eski Başkanı olan Mehmet Ali Yılmaz’ın neden vefat ettiği merak ediliyordu. Merhum Yılmaz’ın vefat nedeni ailesi tarafından açıklandı

Siyasetçi, iş insanı ve

Mehmet Ali Yılmaz, 21 Ekim 1948 tarihinde Trabzon’da dünyaya geldi. 24 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da hayatını kaybetti. Peki, Mehmet Ali Yılmaz, neden vefat etti?

SPORDAN SORUMLU DEVLET BAKANLIĞI YAPMIŞTI

Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesini bitirdi. Antalya’da Zigana Tatil Köyü, Tek-Art Holding ve Yılmaz Yayınları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, Trabzonspor Kulübü Başkanlığı, 19. Dönem Trabzon Milletvekilliği ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapmıştır. Mehmet Ali Yılmaz, bakanlığı döneminde Türkiye Futbol Federasyonuna özerklik getirdi. Futbolda havuz sistemini düzenleyen kişidir. Trabzonspor’a tesis kazandırmıştır. Yılmaz’ın medya alanında da yatırımları vardır. İnternet üzerinden yayın yapan “TVem” kanalı, Trabzon’da eskiden yayın yapan Zigana TV ve hâlâ yayın yapan Zigana FM, Karadeniz, Türk Sesi gibi medya kuruluşları kendisine aittir.

26 NİSAN 2024 CUMA GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Mehmet Ali Yılmaz, evli ve beş çocuk babasıdır. Mehmet Ali Yılmaz, 24 Nisan 2024’te Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu. 75 yaşında olan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm sebebini ailesi açıkladı. Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Yılmaz’ın, cenazesi 26 Nisan Cuma günü Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedileceği bildirildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti