Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmetçik Vakfı öğrencileri Kumartaşlı’yı ziyaret ettiler

Bu haberin fotoğrafı yok
Mehmetçik Vakfı öğrencileri Kumartaşlı’yı ziyaret ettiler

Ankara’dan yola çıkan Mehmetçik Vakfı ögrenci grubu Afyonkarahisar Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ettiler

Ankara’dan yola çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri TSK Mehmetçik Vakfı’ndan bakım ve öğrenim yardımı alan 100 öğrenci, Kültür Gezisi kapsamında geldikleri Afyonkarahisar’da Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ettiler.
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten ve dernek hakkında bilgi veren Afyonkarahisar Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı; “Toplam 229 tane şehidimiz var. Terör belası hepimizin canını yaktı. Duamız ve tek isteğimiz bu terör illetinin bitmesidir. Ben bir gazi olarak şu an tekrardan çağırsalar canımı seve, seve vermeye hazırım” dedi.
Öğrencilere Afyonkarahisar’da kendilerini evlerinde hisstmelerini isteyen Kumartaşlı; “Kapımız her zaman açık, buraya tekrar geldiğinizde tekrar uğramanızı istiyorum. Ben de sizin bir agabeyiniz, kardeşiniz sayılırım ve sizlerden tek isteğim okumanız, vatanımıza ve milletimize sahip çıkmanız, bizler şehit ve gazi aileleri için dimdik burada yanınızda ve ayaktayız” diye konuştu.
Tanışmalarından ve ziyaretlerinden çok memnun olduklarını belirten Mehmetçik Vakfı Bağışlar Müdürü Emekli Albay Gürkan Akyüz, “Burayı ziyaret etmekten çok onur duyuyoruz. Aynı yolun yoldaşlarıyız hepimiz. Buraya gelen öğrencilerimizde aynı acıyı paylaşan arkadaşlarımızdır” şeklinde konuştu.
Mehmetçik Vakfı grubu, Afyonkarahisar’dan sonra Denizli ve İzmir’i ziyaret edeceklerini belirttiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti